Šta je novo?

2015 PC Gaming

U smislu da je The Crew od pocetka radio bez problema, sem manjih zackoljica koje su imali neki korisnici koji nisu dobili na pocetku neke in-game bonuse. Na tehnicki deo sam mislio.

To okej :) Mislio sam da bacas akcenat na "MMO" zanr i izgovor da je to MMO pa ne mogu da naprave "New Game" opciju ;)

Sta znam, cekam Gta 5 i Witcher 3, neka klasika. Vise da vidim u kom smeru ide optimizacija i zahtevnost. Onda ocekujem regularno nov fm i fifu. Black Desert isto ali bez macovanja sa VPN-om i ostalim cudima i u engleskoj verziji. Mozda promenu engine-a u Dayz-u ako ga bude i to je to :trust: Sve ostalo cu da probam bar jednom ali nemam neka ocekivanja.

DooM (4)

Tesko da ce u 2015 da vidimo novi Fallout, mozda neku najavu, trailer i to.
Doom 4 bi trebao da izadje 2015 i to je dovoljno od Bethesde.
Ja se jos radujem novom Batmanu, Mortal Combat, PCars, Witcher, Battlefront al samo story mode koji bi trebao biti epski, po najavama bar.

donekle se slazem sa napisanim,taman je od fallout 3ke (ne brojim onu vegas travestiju) bethesda bas rapidno krenula stranputicom po pitanju kvaliteta,ipak su zasluzili da sacekamo sa jos tacno tom sansom,pa ako je konj zaista na izdisaju,da mu pucamo u glavu.

Kao i svake godine čekam najavu za hl3, hd mod za gothic 1 a da lici na nesto i nastavak bloodlines-a. Mozda ce nekom zvucati smesno ali cekam i najavu nastavak nekadasnjeg Chrome-a. U svakom slucaju verovatno nista od svega ovoga ali zato cekam witchera 3 to ne moze da bude lose...a ko ceka...taj i....

Mad Max...bice cupavo.:D

HL4

donekle se slazem sa napisanim,taman je od fallout 3ke (ne brojim onu vegas travestiju) bethesda bas rapidno krenula stranputicom po pitanju kvaliteta,ipak su zasluzili da sacekamo sa jos tacno tom sansom,pa ako je konj zaista na izdisaju,da mu pucamo u glavu.
Meni bas new vegas ima neki smek kome sam se vracao i ponovo presao igru posle godinu dana dok se za F3 nisam obrtao...

Ja ocekujem GTA V, NFS, novi Rainbow Six, AC, Witcher-a, Homefront, kec mi se dosta svideo, i nadam se da ce Fable objaviti i za PC ili jos neku Xbox ekskluzivu (Forza ili MC Collection), cak se najavljuje i Sunset Overdrive... CoD kao i svake godine da se odigra kampanja, a mislim da necu kupovati nijedan mp shooter, imam BF4 i BF3, Titanfall, tako da sam obezbedjen, haha :D

Opet cu da prelazim Driver: San francisco. Total zaljubljenik. Malo Papers please, malo The Cave... Treba da nadjem vremena i za one monkey island rebootove. Grim Fandango mi ne radi nesto, nosim se mislju da iskopam stari.

Bice tu 2-3 iznenadjenja... negde dobra atmosfera, negde dobar "meele combat", negde dobar multi, negde zanimljiv RPG,... Mnogi danas cenjeni naslovi su pali "iz vedra neba" proslih godina.

Pillars of Eternity, Torment: Tides of Numenera, Witcher 3, Kingdom Come: Deliverance, eventualno Cyberpunk 2077, mada, realno, nema sanse da izadje ove godine.

Radovanje novom Falloutu (ukoliko ga uopste najave) bi imalo smisla da izdavac nije Bethesda. Ovako cemo da dobijemo post apokalipticni setting upakovan u Skyrim mehaniku. Gamebryo FTL! :S:

Poslednja izmena:
Ono sto najvise cekam je nastavak Starcraft 2 Legacy of Void :)

Radovanje novom Falloutu (ukoliko ga uopste najave) bi imalo smisla da izdavac nije Bethesda. Ovako cemo da dobijemo post apokalipticni setting upakovan u Skyrim mehaniku. Gamebryo FTL! :S:

Nemoj da si tako negativan, nove konzole imaju vise memorije mocice da ubace bar 25% vise animacija za odrubljivanje glave i pucanje lobanje u komadice a posto publika ima 30% manje mozga izbacice i ono malo in game mehanika sto vec nisu izbacili iz igre i imace jos mesta za bar 25% vise bagova :d

Igracu GTA V, MK X i novog Batmana 100%, a Witchera 3 cekam k'o ni jednu igru do sada <3
Videcemo sta ce se jos pojaviti uz put :)
E da i novi Torment ako izadje, samo iz respecta prema staroj igri bi valjalo obrnuti koji put :)

Hahah vrhunski komentar na YouTubu da li ce biti najavljen Fallout 4 na E3:

"Bethesda: Thank you all for coming to today's conference. We have some big news for you guys. This has been a long awaited game announcement.

Fans: *screaming fans everywhere chant fallout 4!

Bethesda: introducing a sequel to rogue warrior. We even brought back Mickey Rourke to voice the main character. We know you will all be pleased as we are.

The ending of this story is to graphic for youtube. Let's just say that there may never be another E3 again.

The End "

Hahah vrhunski komentar na YouTubu da li ce biti najavljen Fallout 4 na E3:

"Bethesda: Thank you all for coming to today's conference. We have some big news for you guys. This has been a long awaited game announcement.

Fans: *screaming fans everywhere chant fallout 4!

Bethesda: introducing a sequel to rogue warrior. We even brought back Mickey Rourke to voice the main character. We know you will all be pleased as we are.

The ending of this story is to graphic for youtube. Let's just say that there may never be another E3 again.

The End "

Pao sam sa stolice

Očekujem:

(Half Life 3, kao i svake godine, da makar dobijemo neki info, najavu, ...)
The Witcher 3
StarCraft 2: LotV
GTA V
Syberia 3
...

Ukoliko neka igra van spiska iznenadi super.

Vrh Dno