bakara
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 22.01.2005
- Poena
- 1,555
Ja umesto sampanjca dobio samo lajk...
nije u redu zalicu se majke mi
Cim mi legne uplata ja te castimСви са 20 година да часте пивом![]()
Ja umesto sampanjca dobio samo lajk...
Cim mi legne uplata ja te castimСви са 20 година да часте пивом![]()
Уплаћујем 50 дин првом приликомCim mi legne uplata ja te castim
mašala! 😁prvog Tualatina sa 128GB SDRAM-a
Nisam se javio za to prebacivanje jer nisam hteo da ih cimam bezvezeMeni pise da sam se uclanio 15.12.2001. ali to nije tacno jer je pre toga bila verzija foruma koja je izgubljena zbog nepostojanja backup-a ili pak jer se podaci nisu mogli prebaciti, ako se dobro secam, davno je biloPeca je pitao ko zeli da mu se prepise "staz" da mu se javi u pm. Bilo bi interesantno da neko ko zna napise kad je prvi put postavljen ovaj forum
![]()
I ja sam tako počeo. Samo što je ovde nekada davno bilo genijalnih likova kao što je Audiofreak. On, i njemu slični, su vodili high level tech diskusije i išli su do takvih detalja da ja nisam imao pojma o čemu pričaju. Pričalo se o stvarima koje ja tek sada polako počinjem da kapiram. A onda su ga moderatori naboli, i to je to. Pitam se gde su danas svi ti ljudi i šta rade?Pozdrav za ekipu, dosta sam naucio uz Vas, iako ne pisem mnogo, citam redovno.
Kod mene je "krivac" bio HTC TyTNMislim da je kriv bio cuveni htc hd2 i budzenje androida a mozda i prvi galaxy bez s.
Pa ima takvih prepucavanja i danas, samo što se ne ulazi u creva sa tehničkim detaljima kao što je to pre bilo. Nivo znanja je daleko manji nego pre.Huh, već sam počeo da zaboravljam početnu ekipu, ali se sećam prepucavanja oko o/c-a, ovih ili onih grafičkih ...
Ide život. Posao, porodica...itd. Silvera sam poslednji put video u GNU/Linux sekciji pre 7 godina. Nego, recite vi meni gde nam je legenda Baltazar ?Stvarno, primetio sam i ja da je određeni broj članova nestao. Mislim, normalno je na kraju krajeva, samo postoji nostalgija. Gde su Aca, Gedža, Silver ...?
druga vremena, druga interesovanja.Pa ima takvih prepucavanja i danas, samo što se ne ulazi u creva sa tehničkim detaljima kao što je to pre bilo. Nivo znanja je daleko manji nego pre.
Можда зато што је данас хардвер углавном испеглан, склопиш и углавном све ради, раније си морао да чачкаш доста. Сећам се само како се АМДов Дурон клоковао, морао си графитном оловком да спајаш пинове на горњој страни процесора да би га откључао. Данас само уђеш комотно у Биос и тамо прегршт опција. Тако барем мени делује.druga vremena, druga interesovanja.
sada ima više zainteresovanih za samrtfonove nego za računarski hardver. na forumu su popularniji delovi o multimediji (uključujući i striming, on-line pristup TV-u i sl.) nego o hardveru
Ne moraš ni da ulaziš u bios. Većina stvari je plug and play. I operativni sistemi su postali stabilnije. Pre si mogao da *****eš Windows u par koraka.Можда зато што је данас хардвер углавном испеглан, склопиш и углавном све ради, раније си морао да чачкаш доста. Сећам се само како се АМДов Дурон клоковао, морао си графитном оловком да спајаш пинове на горњој страни процесора да би га откључао. Данас само уђеш комотно у Биос и тамо прегршт опција. Тако барем мени делује.
Nisu u pitanju samo druga vremena i druga interesovanja. Dve godine si duže od mene na forumu. Znaš vrlo dobro kako je pre bilo. Ipak je znanje drastično opalo.druga vremena, druga interesovanja.
sada ima više zainteresovanih za samrtfonove nego za računarski hardver. na forumu su popularniji delovi o multimediji (uključujući i striming, on-line pristup TV-u i sl.) nego o hardveru
Priznajem, ali...Preterujes, drma te nostalgija.
To nije razlog da se ne diskutuje o hardware-u i tehnologiji na mnogo višem nivou gde ljudi kao ja mogu nešto da nauče. Zašto nema diskusije o chiplet-ima, 3D DIEs, prednosti, mane, nedostaci, potencijalne metode poboljšanja ali da bude baš deep dive. Mnogo je takvih tema bilo pre. Danas nema ništa. Forum je postao tipičan šta da kupim, kako da rešim, brand X vs brand Y, vesti, oglasi...itd. "Znanje" je u fazonu trust me bro ili prepričavanje tekstova sa drugih foruma ili youtube snimaka.HW je odavno mrtav, ocekivano, kada nemas vise ni milimetar da se igras, sve je na max jos u fabrici ili eventualni mizerni 1 click OC.
I to nije lokalno vec glopalno stanje.
Znam.Jer nekada si imao zbog nivoa tehnologije teski over engineering u svim proizvodima, sada se merimo na atome.
Ne branim čoveka, niti sam rekao da je banovan bez razloga. Čovek je znao znanje, ali je bio prgav i imao kratak fitilj kao ja. Kontam da ću ja proći isto kao i on.Sto se tice nabadanja moderacije, nisam nasao ni jedan slucaj da je bez razloga "naboden" niti vidim kako je to moguce, jer niko ne radi na svoju ruku....
Gedža i Silverglider su se povukli, ja sam još tu, uskocim tu i tamo kad zatreba.Hmmm, 2/5-e života i malko preko. Takođe iz one postave koja je izgubila prvobitni akaunt ...
Huh, već sam počeo da zaboravljam početnu ekipu, ali se sećam prepucavanja oko o/c-a, ovih ili onih grafičkih ...
Stvarno, primetio sam i ja da je određeni broj članova nestao. Mislim, normalno je na kraju krajeva, samo postoji nostalgija. Gde su Aca, Gedža, Silver ...?
Eto. Ode i Crni Džo. GNU/Linux maher.Gedža i Silverglider su se povukli, ja sam još tu, uskocim tu i tamo kad zatreba.![]()
Lajkovao bih tvoj i još nečije postove, ali lajkvi nama VIP-ovcima ne funkcionišu ovih dana 😁Gedža i Silverglider su se povukli, ja sam još tu, uskocim tu i tamo kad zatreba.![]()
Da da, tako je biloMeni pise da sam se uclanio 15.12.2001. ali to nije tacno jer je pre toga bila verzija foruma koja je izgubljena zbog nepostojanja backup-a ili pak jer se podaci nisu mogli prebaciti, ako se dobro secam, davno je biloPeca je pitao ko zeli da mu se prepise "staz" da mu se javi u pm. Bilo bi interesantno da neko ko zna napise kad je prvi put postavljen ovaj forum
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari