Šta je novo?

2 x problem posle hibernate-a

Genghis Khan

Čuven
Učlanjen(a)
18.03.2001
Poena
680
POsle hibernate-a (ali ne uvek) pocheli su da mi se javljaju problemi. Jedan i nije tako ozbiljan ali drugi vec jeste...Jedan od problema je taj shto se posle paljenja mashine i konektovanja ne pojavljuju "monitorchici" u system tray-ju...Znachi net radi ali ja pojma nemam ni koja je brzina ni da li radi (a bitno je jer mi je stara centrala pa moram da znam kako sam konektovan 🙁)...Drugi,ozbiljniji problem ke taj shto se posle hybernate-a zvichna "izgubi"!...Jednostavno je vishe nema...Ne deshava se svaki put ali se deshava...Zvuchna je Creativ SB 4,1...
Ima li pomoci ili jok ???🙁

zaboravih da kaze...🙁
U pitanju je XP corporate bez SP-1 ali sa onim sigurnosnim patch-om koji se mogao svojevremeno skinuti sa foruma...

1.Desnim dugmetom na ime konekcije>properties>show icon i notification area when connected.
2.Probaj da reinstaliraš drajvere za Live!, skini novije. Meni se dešavalo tako nešto kada sam imao Creative SB16 PnP.

delimir je napisao(la):
1.Desnim dugmetom na ime konekcije>properties>show icon i notification area when connected.
2.Probaj da reinstaliraš drajvere za Live!, skini novije. Meni se dešavalo tako nešto kada sam imao Creative SB16 PnP.

Pazi znam toliko 😀...Prvo je i meni palo na pamet da odem i da checkiram show icon in notification area when connected ali ne pali (vec je bilo upaljeno)...Onda sam uradio neshto drugo-shto me je jesh vishe zachudilo😱tishao sam na konekciju-jer kad se pokrene konekcija onda pokazuje inf. o njoj ako sam vec konektovan ali za divno chudo nishta se nije desilo...Znachi izbacio je konekciju kao da mi je komp ofline !!!
Znachi da je neki gadan trip u pitanju 🙁...Fuck*ng MS...
A shto se tiche live-a zakljuchio sam da nema problema nego da je problem winamp-znachi posle hibernate-a mi ne radi winamp to wave output...Sve ostelo radi...Znachi system je prepoznaje ali sam se ja istripovao kad mi je pokazao da je winamp ne prepoznaje pa sam mislio da je ni system nije...Medjutim opet je neki trip u pitanju...Znachi sve radi samo ovaj output ne radi (i posle reinstalacije winampa)!...

A shto se tiche konekcije,internet radi samo se system ponasha kao da nisam konektovan...mislim da ste shvatili shta sam hteo da kazem 🙂...A mozda se i eu-net i ptt ponashaju kao da nisam konektovan 😀

Nazad
Vrh Dno