misterx je napisao(la):kako da instaliram XP i win 98 zajedno ? treba mi neki boot manager !? ili ?
hvala
Moraces prvo da instaliras win98, mozda ima neka fora ali je ovako sigurnije zbog mbr-a, jer kasnija instalacija win98 ume da napravi haos.zeka je napisao(la):A ukoliko vec imam instaliran Xp na prvoj particiji?
RamOne je napisao(la):Moraces prvo da instaliras win98, mozda ima neka fora ali je ovako sigurnije zbog mbr-a, jer kasnija instalacija win98 ume da napravi haos.
A ukoliko vec imam instaliran Xp na prvoj particiji?
RamOne je napisao(la):Moraces prvo da instaliras win98, mozda ima neka fora ali je ovako sigurnije zbog mbr-a, jer kasnija instalacija win98 ume da napravi haos.
zeka je napisao(la):Oki i niste me bas utesili,moram onda sve iz pocetka a to mi se nikako ne radi..![]()
To je moglo sa win2k, samo se uradi dupli repair instalation da bi se sredio mbr i boot sektor, za xp nisam siguran.delimir je napisao(la):Moguće je prvo instalirati WinXP pa Win98. Onda se staruje recovery konzola i ukuca komanda addboot (ili nešto slično, nije mi dostupan sada bootabilni CD...setiće se već neko tačnog naziva komande) posle toga će biti ponuđena lista raspoloživih operativnih sistema i odabere se WinXP i trebalo bi da radi. Meni jeste.
Misterx, ovde nema psovanja, ako bas ne mozes da se uzdrzis stavi zvezdice, postuj pravila ovog foruma !misterx je napisao(la):****** jedan registrovao si se !?
RamOne je napisao(la):To je moglo sa win2k, samo se uradi dupli repair instalation da bi se sredio mbr i boot sektor, za xp nisam siguran.
RamOne je napisao(la):To je moglo sa win2k, samo se uradi dupli repair instalation da bi se sredio mbr i boot sektor, za xp nisam siguran.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari