Verovatno samo u adapteru za struju.quik je napisao(la):koja je razlika izmedju 621uk i normalnih?
CAR je napisao(la):Verovatno samo u adapteru za struju.
quik je napisao(la):jel to problem?
Pa, znas kako... tamo je bese struja 110V, a kod nas 220V.quik je napisao(la):meh,nemam ti pojma o struji...
chek,znaci taj uk shit ne mogu ustekati u ove nase standardne uticnice nego treba pretvarac? koji,videh negde kosta 50-100 evra....
pih,znao sam da cu zavrsiti sa mx5021....
Moguce da sam se i ja zeznuo... provericu jos jedared.quik je napisao(la):sad videh da je u usa 110v a kod nas 220v a u uk 230-240!!
tako da ne znam..
RealNS je napisao(la):I hoce li ponosni vlasnik AL621 podeliti sa nama informaciju da li je razlika u uk modelu samo u adaptreru ili...? (...ponosni vlasnik daleko socijalnijeg modela ATP3)![]()
CAR je napisao(la):Pa, znas kako... tamo je bese struja 110V, a kod nas 220V
Jao, jeste... izvinjavam se... koji sam ja pajserkUdtiHaEX je napisao(la):Eh Care tebi su te silne spaljene komponente potpuno zbunile mozakStruja se izrazava u amperima
![]()
djmilos je napisao(la):Pazari A.L. 621 i live 5.1 i ne filozofirzaj previse neces se zeznuti
lbc je napisao(la):Mozda nije bas pravi odgovor na pitanje ali postoje 2.1 zvucnici za nekih 30-35 evrica. U pitanju su Mercury sw1800. Lepi, drvena kutija, i za te pare se cuju vise nego fenomenalno.
Mare je napisao(la):I za koje pare ide taj UK model?
Pretpostavljma da je to otkup starih modela po extra niskim cenama, isto kao i vecina stvari koja stize do nas koje su modeli za 199x-2004 godinu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari