Šta je novo?

2.1 koji?

saka

Čuven
Učlanjen(a)
06.03.2004
Poena
620
Interesuje me koje 2.1 zvucnike bi mi preporucili do 70-80e?
Ili da se ustekam jos neko vreme i da uzmem al621?
Svake preporuke su dobrodosle!!!
:wave:

Stekaj se...

Isti savet.

Javlja se ponosni vlasnik AL621 :)
Jedva sam ih nasao u gradu i to sam morao da uzmem za UK trziste!!!
Nedelju dana sam utrosio na to...
Prezadovoljan sam svime osim basom koji je po meni na atp3 mnogo bolje odradjen :(
Sve u svemu za te pare ne postoji bolje!!!

quik je napisao(la):
koja je razlika izmedju 621uk i normalnih?
Verovatno samo u adapteru za struju.

meh,nemam ti pojma o struji...
chek,znaci taj uk shit ne mogu ustekati u ove nase standardne uticnice nego treba pretvarac? koji,videh negde kosta 50-100 evra....

pih,znao sam da cu zavrsiti sa mx5021....

ma ne treba ti pretvarac, samo je prikljucak drugaciji

quik je napisao(la):
meh,nemam ti pojma o struji...
chek,znaci taj uk shit ne mogu ustekati u ove nase standardne uticnice nego treba pretvarac? koji,videh negde kosta 50-100 evra....

pih,znao sam da cu zavrsiti sa mx5021....
Pa, znas kako... tamo je bese struja 110V, a kod nas 220V.

Tako da ono, i ne ide bas tako lako... i ja mislim da bi trebalo da ide neki "pretvarac" (tako nisam mislio kad sam bio klinac, pa sam ustekao direktno u steker kod nas i sprzio celu kompoziciju - vozic, tj. lokomotivu i vagone :D)

P.S. Salim se... nista nije bilo sa vagonima, samo je adapter crkao :)

sad videh da je u usa 110v a kod nas 220v a u uk 230-240!!

tako da ne znam..

I hoce li ponosni vlasnik AL621 podeliti sa nama informaciju da li je razlika u uk modelu samo u adaptreru ili...? (...ponosni vlasnik daleko socijalnijeg modela ATP3) ;)

quik je napisao(la):
sad videh da je u usa 110v a kod nas 220v a u uk 230-240!!

tako da ne znam..
Moguce da sam se i ja zeznuo... provericu jos jedared.

U svakom slucaju, najbolje bi bilo kada bi se javio doticni vlasnik i razjasnio sve nedoumice (i oko struje :D, a i oko adaptera... tj. ima li ga uopste i da li je samo u tome razlika)

Ma razlika je samo u adapteru (i kako kaze prodavac u kvalitetu, ali u to bas ne treba verovati), naponi isti, sve isto!!!
Otisao sam lepo na zeleni venac i za 60 dinara uzeo uticnicu posto adapter koji sam dobio nije radio i sada je sve EXTRA :)
PS. adapter koji kosta 50-100e???????? Hoces da ti prodam moj za 20 ;)
PSS. UK model sam uzeo jer nije postojao ni jedan drugi u celom BG!!!
Tj. uzeo sam predposlednji koji postoji u celom gradu (znam, sve sam prelistao), jer je u firmi ostao jos jedan... :)

RealNS je napisao(la):
I hoce li ponosni vlasnik AL621 podeliti sa nama informaciju da li je razlika u uk modelu samo u adaptreru ili...? (...ponosni vlasnik daleko socijalnijeg modela ATP3) ;)

Po meni ATP3 uopste nije socijala!!!
Uspeo je da izvuce zurku od 30+ ljudi!!!
(sa malim modovanjem :smoke: )
Ali razlika izmedju ATP3 i 621 je ipak prevelika za razliku u ceni koja je ~40e!!!

CAR je napisao(la):
Pa, znas kako... tamo je bese struja 110V, a kod nas 220V

Eh Care tebi su te silne spaljene komponente potpuno zbunile mozak :) Struja se izrazava u amperima :D

kUdtiHaEX je napisao(la):
Eh Care tebi su te silne spaljene komponente potpuno zbunile mozak :) Struja se izrazava u amperima :D
Jao, jeste... izvinjavam se... koji sam ja pajser :)

NAPON je 220V... :D
(moze tako, Kutijo... dezurni lektore... :d)

Jos me jedno interesuje, da li mi se isplati da uzmem creative 5.1 live?
Trenutno imam cmi 8738 5.1 zvucnu.
Hocu li osetiti razliku i koliko s obzirom da vecinom slusam mp3 (pomalo mp4 :,,: )?
Hvala svima unapred!!!

Poslednja izmena:
Razlika izmedju CMI-ja i Live-a je velika cak i kada se radi o mp3-icama, tako da je kupovina vise nego opravdana.

Pazari A.L. 621 i live 5.1 i ne filozofirzaj previse neces se zeznuti

djmilos je napisao(la):
Pazari A.L. 621 i live 5.1 i ne filozofirzaj previse neces se zeznuti

Procitaj sve postove pre spamovanja, 621 je kupljen pre vise od nedelju dana!!!
Sada jos da navatam live-ku i da uzivam ceo raspust :,,:
Hvala svima na pomoci i sugestijama!!!
Pozz Sasa :banana:

Mozda nije bas pravi odgovor na pitanje ali postoje 2.1 zvucnici za nekih 30-35 evrica. U pitanju su Mercury sw1800. Lepi, drvena kutija, i za te pare se cuju vise nego fenomenalno.

lbc je napisao(la):
Mozda nije bas pravi odgovor na pitanje ali postoje 2.1 zvucnici za nekih 30-35 evrica. U pitanju su Mercury sw1800. Lepi, drvena kutija, i za te pare se cuju vise nego fenomenalno.

Znam, uzeo sam ih drugarici.
(50w rws, mahagoni boj,a bas im je malo losiji)
Za te pare vise nego best buy!
Ali ih trenutno nigde nema u ponudi! :type:

I za koje pare ide taj UK model?

Pretpostavljma da je to otkup starih modela po extra niskim cenama, isto kao i vecina stvari koja stize do nas koje su modeli za 199x-2004 godinu.

Mare je napisao(la):
I za koje pare ide taj UK model?

Pretpostavljma da je to otkup starih modela po extra niskim cenama, isto kao i vecina stvari koja stize do nas koje su modeli za 199x-2004 godinu.

Nisam bas razumeo tvoje pitanje...
Zvucnici su NOVI 102e sa pdv
Uzeo sam ih kod generalnog uvoznika alteka za srbiju (PC Centar)
Nisam nasao na njima koja je godina proizvodnje, ali to nije ni bitno, zar ne?

Tipicno za nase prodavce, nista, siguran sam obzirom da je UK model da je povucen odande kao zastareo model i da su ga nasi preuzeli kao takav po extra niskoj ceni, otkud inace UK model ovde.

Uzeo sam live, veceras mi donosi lik, pa imam jedno pitanje, posto necu dobiti drajvere (sverc komerc iz USA ;) ) da li da stavim KX koje sam skinuo vec sa neta ili da ostavim na xp-ovim?
Ili neki 3. mozda?

Vrh Dno