Trenutno od zvucnika koji su prikaceni na komp imam Logi X-540. Odlucio sam se da predjem na stereo zbog nedostatka prostora za 5.1 i zato sto mi treba nesto jace.
Necu ih silovati, kao sto nisam silovao ni ove X-540, posto mi je mala soba, ali nesto jace za 30% ne bi skodilo. Pored malo vece jacine, naravno zanima me i kvalitet zvuka, koji ne bi smeo nikako biti manji od ovog Logija. Bass mi ne treba, odnosno nikada nisam zudeo da mi bass udara u glavu, a i ne slusam tu vrstu muzike. Ali naravno, mora da ga ima.
Razmisljam se izmedju 4 modela:
Microlab Solo 1 III - Nisu jaci od Logija koji imam, ali jos se razmisljam da li da kupim jace ili jeftinije i ustedim pare. Logi nikada nije isao preko pola, obicno ga slusam na oko 40%. Logi je (kao) 70W, pa me zanima da li bi ovaj microlab izdrzao 40-45% od toga za svakodnevno slusanje. Ako bi neko mogao jos i da mi objasni koja je fora sa 26+26=60W ,)
Microlab Solo 6c - Kada bi uzimao jace, uzeo bih ove. Skoro duplo su jaci, zanima me kvalitet zvuka u osnosu na Solo-1 III i Logi koji imam.
Microlab Solo 7c - Dodatnih 10W u odnosu na ove iznad mi nije potrebno, pa me zanima sta oni mogu da pruze sto Solo 6c nema i da li je vredno tih 40-ak evra da dodam i kupim ove.
Listajuci teme naleteo sam i na SAL20ACTIVE, zanima me kakav je kvalitet zvuka u odnosu na Microlab, da li su to samo razglasne kutije ili semogu koristiti za svakodnevno slusanje i uzivanje, i ako da, da li mogu da pariraju Microlabu.
Hvala unapred

, i molio bih vas da ovo ne eskalira u nesto sto nema veze sa zvucnicima

.