Šta je novo?

1950pro vs 2600xt ddr4

Nightbringer

Slavan
Učlanjen(a)
15.02.2007
Poena
319
e pa, posle četiri godine doslo vreme da ozenim staru 9600xt i nadjem nesto mladje...
izbor se na kraju sveo na ove dve grafe.
dx9 vs dx10, 256bit vs 128bit, ddr3 vs ddr4...:test:
meni se nekako smeska 1950pro ;)
sta vi mislite?

:party::d
pa ti sad vidi...

Ма џаба ти нова технологија када је стара боља. Који ће ти DirectX10? Немој да ме погрешно схватиш, 2600 јесте добра карта али је 1950PRO далеко боља.

Ако не вјерујеш погледај тестове, и није важно која је игра, верзија драјвера или слично 1950PRO увијек шије 2600XT. Па на овом форуму смо бар то разданили.

2400XT DDR4, čekaj da dođe Far Cry 2 i COD 4 pa da vidiš koga šije

Мислиш 2600. Мада и када дођу те двије игре, опет ће 2600XT бити далеко слабија карта. Ја бих без и најмање двоумљења узео 1950PRO и то ће вјероватно и бити моја следећа карта, само да скупим паре.

ma uzmi 8600gt palit sonic+ oduva te obe:D

Poslednja izmena:
pa definitivno je 8600gt palit sonic+ best buy 110 eura

Poslednja izmena:
X1950Pro... A ako bas hoces GX-X :), onda Gainward 8600GT GLH

Мислиш 2600. Мада и када дођу те двије игре, опет ће 2600XT бити далеко слабија карта. Ја бих без и најмање двоумљења узео 1950PRO и то ће вјероватно и бити моја следећа карта, само да скупим паре.

Da, da 2600XT, ali i dalje 2600XT, novija tehnologija, dovoljno brza karta....

Od novih kartica sve ispod 8800GTS / 2900 Pro je los izbor...
Nek kupi ko sta voli i ko sta hoce.
Svakako ce biti dosta izjava vezanih za nove dx10 kartice srednje i nize klase
tipa "pa i nisu tako lose" ... to njihovi vlasnici zele sebe da
utese/same sebi opravdaju kako nisu napravili bas losu kupovinu
Realno 2600XT i 8600GT nisu dovoljno brze kartice, tj. trebale su biti mnogo
brze.
Zato su i dalje bolje X19xx i GeForce 7900 kartice

A niko nije primetio da covek tu karticu koju planira da kupi zeli da stavi umesto 9600XT?A jel neko cuo za 9600XT u PCI-E varijanti?znaci coveku treba AGP karta koliko ja vidim a 2600XT DDR4 ne postoji u AGP izvedbi.

Nek kupi ko sta voli i ko sta hoce.
Svakako ce biti dosta izjava vezanih za nove dx10 kartice srednje i nize klase
tipa "pa i nisu tako lose" ... to njihovi vlasnici zele sebe da
utese/same sebi opravdaju kako nisu napravili bas losu kupovinu
Realno 2600XT i 8600GT nisu dovoljno brze kartice, tj. trebale su biti mnogo
brze.

Ja prodajem moju 7600GS GLH za 70e, i za 8600GT GLH doplacujem 50e. Za tih 50e dobijam 50% bolje performanse... A svaka jaca kartica bi mi bila overkill za sadasnji procesor... Tako da sam uradio pametnu stvar... Kasnije kada budem prodavao celu masinu, uzecu vece pare jer ce to biti aktuelna GX-X grafika...

2600XT , karta novije generacije. Glas za ovu kartu.

Al ti je argument... :d

Ne može R2600 da se nosi sa R1950, prosto nema snage.
Ovu moju tuče GF 7600GS DDR2 i to nisam za ovih mesec dana jedan put primetio nego više puta.

Ja prodajem moju 7600GS GLH za 70e, i za 8600GT GLH doplacujem 50e. Za tih 50e dobijam 50% bolje performanse... A svaka jaca kartica bi mi bila overkill za sadasnji procesor... Tako da sam uradio pametnu stvar... Kasnije kada budem prodavao celu masinu, uzecu vece pare jer ce to biti aktuelna GX-X grafika...

Bolje da si lepo tih 50e dodao i izbunario negde (jos uvek ih ima) Sapphire ATi Radeon x1950GT...ili neku x1950 Pro

I moj glas ide za karticu novije generacije iako su stare brze, *** doci ce uskoro vreme da se nece moci bez dx10, a ukoliko sad kupi karticu dx9 koje su vec na zalasku, kome ce je prodati kad dx10 postane svakodnevnica. To ti je isto kao da kupujes Golfa 4 GTI ili Golfa 5 TDI, prvi je brzi ali drugi ce se lakse prodati ili zameniti.,)

Upravo tako!!!Ako se neko odlucuje za Dx10 karticu,definitivno ne treba uzimati nista ispod 8800GTS / 2900 Pro

Poslednja izmena:
Ma sigurno se nece jos barem godinu,dve proizvodjaci igara odluciti da prave DX10 only igre. A i kada se pojave, za vecinu igara ce se pojaviti i crack koji omogucava igranje na DX9. Zato ja i dalje tvrdim da je X1950PRO mnogo bolja kupovina.

I moj glas ide za karticu novije generacije iako su stare brze, *** doci ce uskoro vreme da se nece moci bez dx10, a ukoliko sad kupi karticu dx9 koje su vec na zalasku, kome ce je prodati kad dx10 postane svakodnevnica. To ti je isto kao da kupujes Golfa 4 GTI ili Golfa 5 TDI, prvi je brzi ali drugi ce se lakse prodati ili zameniti.,)

Cekaj a o kom golfu TDI pricamo ?
O TDI ili o TDI varijanti ...
Opet poredjenje kola i racunara ... najbolje jos da uvedemo poredjenje izmedju
kiselog mleka i kackavalja ... :d:d:d .... ATi kiselo mleko sa 12% mlecne masti ... :d:d

Sad ce mo da gledamo u pasulj koja kartica ce se lakse prodavati ...
Kao sto rekoh nek kupi ko sta hoce, ja odoh iz ovog topica ...
over & out

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno