Šta je novo?

1900 xt ili 7900 gt?

DTK

Slavan
Učlanjen(a)
24.04.2005
Poena
320
Posto imam dobru kombinaciju za obe karte ,zanima me koje je bolja za 3D aplikacije(FS2004)

DjoleNS je napisao(la):
A da, zaboravio sam da vec uzima polovnu, to je onda svakako druga pricha.
Shto se tiche modovanja, ne mislim ja nishta loshe o tome, Starac sa toliko strasti pricha o tome da i ja ponovo pochinjem da se lozim da svoju voltmodujem. Iako je josh pod garancijom! :d
A za to si mi TI, Sajber, potreban! Hahahaa!
Xa xa xa Ja i zaboravio na volt mod nase karte :d Digao sam ruke i vise ne razmisljam o tome. Kad nisam odmah znam da necu nikada!
Nego, meni i danlje nije jasno kako neko daje takve karte po toj ceni i dozvoljava sebi da ga ceka toliko :trust: Sedmi dan?!?
Da je meni neko spomenuo takvu kombinaciju kupio bih obe u roku od sat i 37 minuta!!! Ne verovatno...
DTK, nista licno ali da si mi brat rodjeni JA te nebih cekao ovoliko :S:

Ispravka... Deveti dan!!!
Devet dana liku trebaju pare... Nema od toga nista, taj je do sada majkao od gladi :d

sikili je napisao(la):
I na kraju, nije kupio nista :d :d

Ma daj, vec posle par dana se videlo da je u pitanju pro****vanje...

A pa nije uredu da se prozivamo.Kartica je stigla jutros,bilo je malo problema ,jer sa njom nije dosao kabel od napajanja,ali je to rijeseno.Malo cu se poigrati sa njom,pa vam javim utiske.

E konacno i karta da stigne pomislio sam da na kraju nece biti nista od toga.
Zelim da ti dugo traje i da se lepo igras na njoj :)

Ako hoces malo da se igras za pocetak flashuj bios.
Evo ovde imas biose za XTX imas i za Connect3D.

http://www.mvktech.net/component/option,com_remository/Itemid,26/func,selectfolder/cat,1/

Evo ako ti treba pomoc oko flashovanja imas nesto ovde
http://www.mvktech.net/content/view/17/37/

E da i pre nego sto fleshnes proveri da budes 100% siguran dal ima 11 na kraju oznake na memorijama, da mi bude mirna savest, nikad se ne zna :D

Ajde OC sto pre da vidim kako radi.

I jos jedna stvar ako koristis AtiToll za OC znam da je bilo neke *******cije oko HotKey Poller-a to jest moras da ga iskljucis, moguce da su to novijim verzijama ispravili nemam pojma ne koristim ga ali eto ne skodi:

Start menu/run/services.msc/Ati HotKey Poller(dva puta)/startup-DISBALED.

Poslednja izmena:
Nema se tu šta flešovati, niti ima potrebe. Dovoljan je manji overklok i eto XTX-a. Veću ćeš korist imati od overkloka CPU-a radi što manjeg bottleneck-a.

Pokusaosam sa flesovanjem,ali mi poslije nego pritisne enter u sljedecem redu izbaci: Adapter 0 not found
Prije sam flesovao neke druge kartice i nije bilo problema.

@starac
Ma nisam mislio da flashuje zbog klokova nego zbog voltaze GPU, latence memorije itd....
jes da nije neka razlika ali bolje ovako nego da radi sve rucno, a posle toga ide dalji OC.

@DTK
Nesto si sigurno sjebao, jesi li skinuo dobar bios od tvoje kartice, isti proizvodjac?

Bilo bi dobro da pregledas ove postove imas objasnjeno dosta toga.
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=87890

Poslednja izmena:
DTK je napisao(la):
A pa nije uredu da se prozivamo.Kartica je stigla jutros,bilo je malo problema ,jer sa njom nije dosao kabel od napajanja,ali je to rijeseno.Malo cu se poigrati sa njom,pa vam javim utiske.

Izvini, ali stvarno mi je bilo neverovatno da se nekom toliko zuri za kintu, a ceka bilo koga 10 dana(ja ne bih :d), jos se ni ti nisi javljao....
Cestitam na kupovini i neka te sluzi dobro i jos bolje se overklokuje :d
:wave:

btw. mislim da si napravio bolji izbor, nego da si uzeo 7900GT...

Poslednja izmena:
Hm...oce i to nekada trebalo bi da uradis forse flash.
Dodaj parametar -f znaci a:atiflash(ili sta vec koristis) -f ......
Samo proveri dal imas 1.1ns da budes siguran.
Ovako bi trebalo da ti flashuje sta god stavio samo budi siguran da je dobar bios i memorija.

Cestitam na karti!!! :D Mislio sam da nece biti nista od toga ali drago mi je da si je uzeo ipak. Aj pa nek te sluzi...

Vrh Dno