A mozda je taj X1900XT bas - HIS X1900XT IceQ 3? :smoke:Proday je napisao(la):Pa jos sto ce imati dodatni sporet u sobi, a mozda covek nevoli buku itd?!?
Pa i ne zuji bas toliko koliko se pricastarac je napisao(la):@DTX
Pazi, X1900XT je poprilično brži, i za tu lovu je odlična kupovina. Ono što mi se ne sviđa kod tih karti je grijanje i prebučan cooler.
7900GT je trenutno best buy, jer ima ogroman oc potencijal. Jako malo se grije, radi na maloj voltaži...i lako se može pretvoriti u 7900GTX. Još čujem da imaš Zalmana?
Ako si sklon overkloku, i ako ti se ne daje tih 50€, kupi 7900GT. Tako bih ja uradio. U suprotnome idi na X1900XT.
@Hajime
Za Fear i BT2 ti ne treba karta sa 512mb. Treba 2GB ram memorije.
mislis 1900XTXillidan je napisao(la):ova 1900xt je zivotinja videh ga kod yotija, ali ja nekako vise naginjem ka nvidiji
Yoti je napisao(la):Pa i ne zuji bas toliko koliko se pricaVise bruji 7600GT
starac je napisao(la):7900GT je trenutno best buy, jer ima ogroman oc potencijal. Jako malo se grije, radi na maloj voltaži...i lako se može pretvoriti u 7900GTX.
Chinaski je napisao(la):X1900XT se moze jos lakse pretvoriti u X1900XTX, a kakav je XTX o tome ne vredi pricati. sto nemam ja takvu ponudu?
starac je napisao(la):Možda nema lovu za obje?
Niksa je napisao(la):Za takvu kombinaciju ko mu ne bi i pozajmio![]()
:wave: Niksa
SS2 radi sa AA i HDR i na 7600GT, postavio sam slike jos pre 2-3 meseca, tako da pre nego sto "odvalis" nesto ne bi bilo lose da to i proveris u praksiHajime je napisao(la):Far Cry, Serious Sam 2, i Oblivion su igre kojima HDR i AA rade samo na Ati kartama.
Ima tu igara koje podrzavaju HDR i AA i na nvidia kartama kao HL2, ali ne radi kao na ati karticama, filtering se menja ili tako nesto, ma uglavnom ako te interesuje imas na netu rasprava koliko hoces o tome,glava ce te zaboleti![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari