Da, i ja sam ovde dobio gomilu preporuka za taj monitor jedino nisam dobio pare za njega.Gedza je napisao(la):Samsung 959NF.
Matador je napisao(la):E sad , mene zanima iskustvo sa 957 P koji se moze naci za oko 270 eura i djeluje kao pravi best buy . Licno sam imao prililke da vidim ovaj monitor , ali ono sto je glavno pitanje jeste da li doplatiti nekih 20 eura za navedenu 19ici ili se zadrzati na 757 NF ?
Pozdrav
bobby63 je napisao(la):Pozdrav svima
Sta prisutna gospoda misle o Hansol-u 920 DT 260€ (+ porez)
Ovo pitam jer vec 2,5 godina imam Hansol 710 PT koji radi vise nego savrseno.
(Imam iskustva sa puno drugih monitora da neko ne bi rekao da nisam video bolje).
Bahati [SiD] je napisao(la):aperture grill valja kad se koristi za televizore gde je slika sastavljena od horizontalnih linija, koje grill onda fizicki deli na "pixele". digitalna slika je vec izdeljena na piksele, tako da dodatno fizicko deljenje grill-om proizvodi prilicno neprijatne rezultate za gledanje, narucito uocljivo na textu i finim linijama. nf/trinitron jednostavno nije all-around igrac i bolje ga izbegavajte ako se ne bavite striktno grafikom gde njegov kontrast dolazi do izrazaja.
pa upravo sam objasnio.byMaX je napisao(la):Nikada nam nisi rekao zasto zaista ne volis trinitrone?
Misko je napisao(la):Ma da tft je keva, al nije ni meni jasno sta fali flat trinitronu, mozda nisi video to u Sony izvedbi?
Bahati [SiD] je napisao(la):pa naravno da sam video, ali ne vidim cak ni potencijalnu razliku sa nf-om. grill je grill i uvek se ponasa isto, sem u slucaju da cuveni "sony je sony" nije izmislio materijal koji je s jedne strane providan, a sa druge blokira elektronski snop. mada, ko zna, zivimo u "svemirskom" dobu, mozda su japanci u dilu s marsovcima...
![]()
to ti mislis!Misko je napisao(la):Sony je jos bolji plus sto ne mozras da biras.
Bahati [SiD] je napisao(la):to ti mislis!izgleda da ti nisi video "sony je sony" u akciji. a bice da ja pricam bocvanski. jedna je stvar naci dobar primerak monitora sa aperture grill maskom, a druga je stvar sto ce on u svakom slucaju imati slabu v/d definiciju. a jos ce da bude i skuplji! eto, tri stvari za razmisljanje, taman dok razmislis skupices kintu za tft. (D)
to je najbolja stvar kod slike - subjektivnost je majka! ako je tebi najbolja, mogu svi da ti pljunu pod prozor!Misko je napisao(la):Ne vidim nista bolje od Sony trinitrona za CRT al dobro mozda Alf, ET i ekipa prave nesto bolje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari