MB je isto to sto is rekao ( DF) sa jos jednom mogucnosti koja se zove magic BrightImmortal_SurvivoR je napisao(la):Dyna Flat nema potpuno ravan ekran. To samo tako izgleda spolja, staklo je sa strane malo deblje, a u sredini je tanje. Ti samo imash iluziju da gledash u ravan ekran, a on je ustvari ispupchen. Ovo nisam lichno proverio, na forumu mi neko rekao u postu.
P.S. za MB ne znam
kako sve izgleda lako kad ovako kazes... al' ja kolko se secam silogizama, to bi trebalo da znaci da je svaki viewsonic bolji od svakog philipsa? a ja kol'ko znam nije?Black RIder je napisao(la):Ako ti cena nije bitna:
Sony, Viewsonic, Mitsubishi pa onda svi ostali.
Bahati [SiD] je napisao(la):kako sve izgleda lako kad ovako kazes... al' ja kolko se secam silogizama, to bi trebalo da znaci da je svaki viewsonic bolji od svakog philipsa? a ja kol'ko znam nije?
ispravi me ako gresim - ali ovakve "preporuke" su potpuno beskorisne, na stranu sto su stetne i mogu da dovedu one koji su manje upoznati sa temom u potencijalno skupu zabludu?
sH@DoW je napisao(la):Kako to da niko nema Philips, nemoguce!!!! :smash:
Hardcore je napisao(la):Ja imam Samsung 957p, nemam mu šta zameriti. Ukoliko ne tražiš potpuno ravan ekran, ovaj model uz minimalno zaobljenu cev daje odličnu oštrinu. Uz to je , koliko vidim, jedan od jeftinijih. Preporučujem! :wave:
notax je napisao(la):Ja imam taj isti monitor. Kupljen u januaru ove godine. I nisam zadovoljan. Možda sam ja previše očekivao, ili se razlikuju od primerka do primerka, a ovo spada u lošiji komad.
Ima moira, ima talasanje koje ide gore-dole (nekada ga ima više ili manje, nekada ga i nema) u nekim rezolucijama i refrash-u. Talasanje se registruje na jednobojnim (svetlijim) površinama, a na beloj kao treperenje, s tim što mi je izraženije na levoj polovini ekrana.
Nisam zadovoljan sa 1280x102 na 85 Hz, ni sa 1152x864 na 100 Hz. Sada ga držim u 1024x768 na 100 Hz, i jedino mi je na tome slika bez i jedne od pomenutih pojava.
Mora se priznati da je truba držati 19" monitor u 1024 rezoluciji. Mada mi odgovara, zbog čitanja strana sa interneta da je sve krupnije.
Za komšijinu konfiguraciju je kupljen pre 20 dana nov 997df i ima dosta dobru sliku u 1280x1024 na 85 Hz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari