chundra je napisao(la):A sta kazete na Samsung 957p ili 955b ??
Mislim da sa 957P neces pogresiti. Jes da nije kao primerci od pre 1-2god., ali za oko 160e ne postoji bolji izbor. Sem ako ti nije bas potreban fancy ravan. U svakom slucaju ti ne preporucujem buraniju od 140-tak evrica.chundra je napisao(la):A sta kazete na Samsung 957p ili 955b ??
To bi trebalo da bude neko prelazno resenje izmedju G i P serija. Po onome sto sam procitao na netu monitor je prilicno dobar. E sad sve zavisi i od toga po kojoj ceni si ga nasao i gde pa ako nije problem prijavi ovde jer i mene veoma interesuje. Pozdrav.sanel_nbg22 je napisao(la):A sta mislis o modelu
Monitor ViewSonic PF790, max 1600x1200, opt 1280x1024@90Hz, 0,25-0,27mm, TCO 99, perfect flat, trinitron
Delija je napisao(la):Sta god da kupujes potrudi se, i po cenu da platis do 10€ vise, da vidis sta kupujes, jer ti NIGDE ne vazi garancija na probleme sa geometrijom ili konvergencijom koji su najcesci.
Ako to mozes, onda mozes i da pucas na kontraverzni 957Mb, jer kad ubodes pravi primerak, tesko ces u toj klasi (~200€) naci bolju sliku.
Delija je napisao(la):@Offtopic:
Na koliko ti maks (Prime95) radi taj procesor? Na kojoj voltazi i temperaturi (sa kojim kulerom)?
:smash: 😀_/Neo\_ je napisao(la):sumljam
Bahati [SiD] je napisao(la)::smash: 😀
izvinjavam se, ali morao sam. slozicete se da je jos koliko prekljuce bilo mnogo manje likova koji govore "sumlja", jer da?
nek' je i greska u kucanju, al' propadosmo...
nhf 😉
http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=42447
_/Neo\_ je napisao(la):E bahati aj ne s*** molim te, lepo ti rece delija, ako ti ove gluposti bodu oci idi citaj onda knjige.
ono jes', srpski se uci iskljucivo iz te literature... :dDelija je napisao(la):p.s. A oni kojima takve gluposti bodu oci, nek citaju literaturu Filoloskog fakulteta! 😀
Bahati [SiD] je napisao(la):ono jes', srpski se uci iskljucivo iz te literature... :d
neznam kol'ko godina imate momci (ti i "the one" - ko bi rek'o da jedan matrix fan moze da bude nepismen :-devil-: ), al' truba vam je taj opusteni stav u vezi ovoga. nismo svi dositeji (posebno ne ja), al' ovakvo zastranjenje od maternjeg jezika je jednostavno pogubno.
jos jednom, nhf, "srbija do tokija", "viljuska na dvoru, dok je englez jeo nogama" i sve to, al' aj' da probamo da pricamo srpski, nije to sramota. :wave:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari