- Učlanjen(a)
- 12.07.2000
- Poena
- 800
Da li sti bre normalan???byMaX je napisao(la):Miroslave... verovao ili ne, to je Nedjina recenica... Ne bas citirana, ali je rekao nesto jako slicnoMada ne verujem da bi ovde priznao...
Kako covece mozes ovako bezocno da lazes! Pa da nisam pricistoj pameti, a cenim da ipak jesam, ja ne bih nesto onako *****ski izvalio!
2 Urosh:
Ono "Gubim mladost" je bilo karikiranje - shala...
Ono sto je stvarno banalno jeste gomila besmislenih benchmark programa koje mnogi koji ih koriste u testiranju uopste ni ne umeju staviti u kontekst generalnog zakljucka po pitanju vrednosti i svrsishodnih performansi testiranog hardvera!
Konkretno, krajnje je banalno da ti kazes kako P4 "brije" i u igrama A64 iako gomila rezultata govori suprotno! S druge strane oba procesora daju vise nego upotrebljive igracke performanse... mozes li onda da objektivno i neprisnansno odredis kojije bolji?? Tesko... pa se ti na kraju opet odlucis da "subjektivno" aminujes P4! I kao argument kosristi cinjeicu da brze "divixuje" i "raruje"! Time si kreirao veoma ozbiljnu stvar koja se zove "opste misljenje o AMD i Intel procesorima"! A ono iz necijeg ugla upste ne mora da bude tacno!
Ljudi ovde je rec o krajnje ozbiljnom pitanju, ja sam hteo da ga stavim u malo saljiviji kontekst formulacijom naziva poola i "izbornih" pitanja...
Da sastavim ozbiljniji pool??
P.S
Maxe k'o Boga te molim da tri puta razmislis da li je top sto 'oces da napises stvarno ono sto mislis?