- Učlanjen(a)
- 12.07.2000
- Poena
- 800
Da li sti bre normalan???byMaX je napisao(la):Miroslave... verovao ili ne, to je Nedjina recenica... Ne bas citirana, ali je rekao nesto jako slicno 🙂 Mada ne verujem da bi ovde priznao...
😡
Kako covece mozes ovako bezocno da lazes! Pa da nisam pricistoj pameti, a cenim da ipak jesam, ja ne bih nesto onako *****ski izvalio!
2 Urosh:
Ono "Gubim mladost" je bilo karikiranje - shala...
Ono sto je stvarno banalno jeste gomila besmislenih benchmark programa koje mnogi koji ih koriste u testiranju uopste ni ne umeju staviti u kontekst generalnog zakljucka po pitanju vrednosti i svrsishodnih performansi testiranog hardvera!
Konkretno, krajnje je banalno da ti kazes kako P4 "brije" i u igrama A64 iako gomila rezultata govori suprotno! S druge strane oba procesora daju vise nego upotrebljive igracke performanse... mozes li onda da objektivno i neprisnansno odredis kojije bolji?? Tesko... pa se ti na kraju opet odlucis da "subjektivno" aminujes P4! I kao argument kosristi cinjeicu da brze "divixuje" i "raruje"! Time si kreirao veoma ozbiljnu stvar koja se zove "opste misljenje o AMD i Intel procesorima"! A ono iz necijeg ugla upste ne mora da bude tacno!
Ljudi ovde je rec o krajnje ozbiljnom pitanju, ja sam hteo da ga stavim u malo saljiviji kontekst formulacijom naziva poola i "izbornih" pitanja...
Da sastavim ozbiljniji pool??
P.S
Maxe k'o Boga te molim da tri puta razmislis da li je top sto 'oces da napises stvarno ono sto mislis?