Šta je novo?

1, 2, 3, 4, 5...26 godina Benchmarka

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
Benchmark-26.-Rodjendan-3.jpg

1, 2, 3, 4, 5…26 godina Benchmarka​

Danas je 29. oktobar i navršava se punih 26 godina od početka rada Benchmark sajta: ideje isprobane iz znatiželje, ideje koja traje i dan danas

Kompletan članak: https://benchmark.rs/clanci/1-2-3-4-5-26-godina-benchmarka/

Živi bili 🍻

Nek je sa srećom! 🎂

Molim admine da sledeću poruku prenesu Peci, i ne brišu je pošto više ni ne pamtim od kada sam ovde.
Dođe čovek u godine kad vreme izgubi neki smisao...

Peco:
Vreme je da na nekom Bg Sajmu zablista jedna kjiga naslova:

"Kako sam/smo
izvodili/izvozili
IT revoluciju"

Šta bi mi bez vas i vi bez nas? 😁
Srećna godišnjica!
Još bar 126 da traje!

Prilozi

• FGSQ0dEWQAUKupC.png
    FGSQ0dEWQAUKupC.png
    445.9 KB · Pregleda: 8
Pa cestitamo ! 🦾
Mogli bi za 20es goddisnjicu (ako ne bude rata) neko veselje napravite. Nista fensi, moze satra na parkingu ispred firme. Se dovedu neki dzipsiji trubaduri da zasviraju. Rakijestina da se toci nemilice da pijemo iz cipela i patika za trcanje i da nam bude lepooooo.

Pa cestitamo ! 🦾
Mogli bi za 20es goddisnjicu (ako ne bude rata) neko veselje napravite. Nista fensi, moze satra na parkingu ispred firme. Se dovedu neki dzipsiji trubaduri da zasviraju. Rakijestina da se toci nemilice da pijemo iz cipela i patika za trcanje i da nam bude lepooooo.
Ko zna gde bi to završilo? :D Već vidim Pecu kako čupa kosu i pita se koji mu je sve klinac ovo trebalo, gde poneso' rakiju onima. :D

Nek je sa srećom,živi,zdravi bili i trajali još puno godina 🍻

@Bane-Nis ti ga bas čitaš.. Od 2000te, 1500 poruka 😁💪
Па боље ништа не писати него лупетати глупости као што их има гомила на форуму (не мислим на тебе, него уопштено).

Придружујем се честиткама и @Uriel -овој идеји за ракија парти. Ево ја обећавам да доносим 5 л квалитетне ракије.

Čestitke za 26 rođendan, biće vremena za slavlje sigurno.
Vidimo se za par dana svi zajedno sa istim ciljem😉

Честитке за Пецу, администраторе, модераторе и нас чланове! Ако будете организовали нешто - долазим. 🙋

Srecan rodjendan drugari, zaista fenomenalan uspeh tolike godine drzati nivo i biti svoj... Cestitke svima, prvenstveno Peci uz zelju da gura jos malo pa da ga naslede juniori, verujem da ce biti jednako uspesno :)

@tozovac
Ne samo da dodjes, nego barem par evergrina da otpevas :)

Srećan 26 ti rođendan! Puno zdravlja i sve najbolje Peci, moderatorima, administratorima i naravno članovima!

Cestitke , i srecan dalji rad. Stvarno fenomenalan uspeh u mnogim sferama!

Srećna 26-ta godišnjica! Kao da je juče bilo. E, jesam omatorio...

Нек је сретње !

1761770918540.png

Srećan rođendan ekipa, živi bili još sto godina a i mi sa vama. :)

Vrh Dno