Šta je novo?

063 - od Mobtela do Telenora

Da, da ... 5200, K310i i 6131 (koji je već bio u ponudi, ali nije reklamiran).

Šta je sledeće? :)

Vise ne moze telefon da se uzme uz pro paket?
Tacnije 6233 uz pro 200?

nema tu, ali ako odete do KS videcete da moze,... ili je moglo do juce!

da li mozhe 6131 uz neki pro paket i koji bi bili uslovi ?

recimo, 6233 je uz pro200 i uz pro400, a 6131 su slicni telefoni, zar ne?

da li mozhe 6131 uz neki pro paket i koji bi bili uslovi ?

Mozes da ga uzmes uz Pro200.Kada ga uzimas uz Pro200, cena je onda 7000 dinara za telefon + mesecno placas 900 dinara + PDV (sto mu izadje oko 1060 dinara cini mi se).Uz paket Pro200 dobijes 200 minuta besplatnog razgovora (160 minuta u 063/062 i 40 minuta u 064/065/fiksna + 200 besplatnih poruka /mesecno).Vise informacija o paketu mozes videti ovde --> http://www.telenor.co.yu/?section=private&page=183

Btw, jedina velika mana koju sam ja nasao telefonu 6131 je ta sto nema 'zastitno staklo'.Znaci, glavni ekran stoji na otvorenom pa nije za one koji su nespretni ili koji ce ga koristiti u ekstremnim uslovima.Morate paziti da ga ne pipate, ne dodirujete ostrim predmetima (ili da ga pritiskate bilo kojim drugim predmetima u tom slucaju) i ... tako .. jednostavno, ekran zahteva vise paznje nego ekrani na ostalim telefonima.Cudan potez od Nokie.Za one kojima to smeta, a bas zele telefon, mozete i sami napraviti zastitno staklo.

Poslednja izmena:
Ja sam u CG letos uzeo N6681 preko jednog od biznis paketa o kojima pricate i Telenor ce ih sigurno uvesti i ovde. Telefon je dosao u originalnom, "zapecacenom" pakovanju iz Finske i bio je ogranicen samo na 069 mrezu pa mozete ocekivati da i ovde budu ograniceni na 62/63.

Poslednja izmena:
Mozes da ga uzmes uz Pro200.Kada ga uzimas uz Pro200, cena je onda 7000 dinara za telefon + mesecno placas 900 dinara + PDV (sto mu izadje oko 1060 dinara cini mi se).Uz paket Pro200 dobijes 200 minuta besplatnog razgovora (160 minuta u 063/062 i 40 minuta u 064/065/fiksna + 200 besplatnih poruka /mesecno).Vise informacija o paketu mozes videti ovde --> http://www.telenor.co.yu/?section=private&page=183

Btw, jedina velika mana koju sam ja nasao telefonu 6131 je ta sto nema 'zastitno staklo'.Znaci, glavni ekran stoji na otvorenom pa nije za one koji su nespretni ili koji ce ga koristiti u ekstremnim uslovima.Morate paziti da ga ne pipate, ne dodirujete ostrim predmetima (ili da ga pritiskate bilo kojim drugim predmetima u tom slucaju) i ... tako .. jednostavno, ekran zahteva vise paznje nego ekrani na ostalim telefonima.Cudan potez od Nokie.Za one kojima to smeta, a bas zele telefon, mozete i sami napraviti zastitno staklo.

znam..imam vecj jedan kod kucje. Kazhu da to nisu mogli da ne bi unishtili boje :) he he..malo debilno ali ajde. Hvala za info, poshto nisam nigde video isti.

znachi krenula je i prodaja za bisnis korisnike, tj pravna lica... i tesko je reci da sam balgo razovharan... od njihove najave "sjajne, savrshene, odlichne ponude" stigla je ponuda koja je u mnogome losija od one za fizichka lica....

zaista ne razumem zasto krecu u neke akcije ako se nisu osposobili za to... razumem ja totalno restruktuiranje firme posle gotovo godinu dana neaktivnosti, ali bolje da su sachekali jos malo pa krenuli to da odrade totalno profesionalno, bas onako sto celoj srbiji fali...

pa ocekivao sam vecu ponudu telefona, svakako vecu ponudu od one za fizicka lica... ali sta ces morao sam da uzmem k800 (telefon je mega) ;) + ne dobija se mem. kartica...

btw ja sam u shapcu uzimao fon, i tamo mi na prodajnom mestu nisu dali uz pro200 paket vec sam morao da promenim na pricaj vise 2000, sto mi u principu i ne smeta jer se i ne porukam previse vec samo pricham...

Nazad
Vrh Dno