El Toro Loco
Čuven
- Učlanjen(a)
- 09.11.2003
- Poena
- 619
Da, da ... 5200, K310i i 6131 (koji je već bio u ponudi, ali nije reklamiran).
Šta je sledeće?
Šta je sledeće?
da li mozhe 6131 uz neki pro paket i koji bi bili uslovi ?
Mozes da ga uzmes uz Pro200.Kada ga uzimas uz Pro200, cena je onda 7000 dinara za telefon + mesecno placas 900 dinara + PDV (sto mu izadje oko 1060 dinara cini mi se).Uz paket Pro200 dobijes 200 minuta besplatnog razgovora (160 minuta u 063/062 i 40 minuta u 064/065/fiksna + 200 besplatnih poruka /mesecno).Vise informacija o paketu mozes videti ovde --> http://www.telenor.co.yu/?section=private&page=183
Btw, jedina velika mana koju sam ja nasao telefonu 6131 je ta sto nema 'zastitno staklo'.Znaci, glavni ekran stoji na otvorenom pa nije za one koji su nespretni ili koji ce ga koristiti u ekstremnim uslovima.Morate paziti da ga ne pipate, ne dodirujete ostrim predmetima (ili da ga pritiskate bilo kojim drugim predmetima u tom slucaju) i ... tako .. jednostavno, ekran zahteva vise paznje nego ekrani na ostalim telefonima.Cudan potez od Nokie.Za one kojima to smeta, a bas zele telefon, mozete i sami napraviti zastitno staklo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari