@all
"resetujte" aparate![]()
Ma samo da daju neki extra fon uz neki normalan paket,a ne 100 evra mesecno pa posle shest meseci isplatim 4 takva telefona...Bilo bi dobro da ubace neki n 80 ili sl...
Meni je ovih dana baterija na Samsungu E770 trajala skoro 4 dana, uz normalno korišćenje, dok mi je pre par nedelje, uz isto koriščenje, trajala 2 max 3 dana. Čudno ali istinito![]()
Ma nije nista cudno, ja kada nisam imao karticu i drzao 6681 upaljen, tj kad je bio u offline modu (a cackao sam ga posto sam ga tek kupio) baterija mi je trajala 5 dana. Kada sam se prikljucio na mrezu baterija je trajala ne vise od dva dana.
i fali im pristojna ponuda telefona...
Obećali su i to ... mada, kao što reče neko ... i ako bude N80, ne verujem da će biti za dinar ... a sigurno će biti za "najjače" pakete ...
Ako je K510i bio za Pro200 i 400, sumnjam da će N80 davati za Pro60 ...Ali OK je i to, neka ga ponude, pa će se lako videti koliko će biti zainteresovanih.
Da daju npr. N80 za 100 eura i mobi400 na dve godine, ja bih uzeo...
nema sanse da bude po toj ceni, recimo kod pannona u madjarskoj koji isto drzi telenor za N80 moras dati 450e + ugovorna obaveza
Sa takvom cenom kod nas bi ga kupiovali samo direktori firmi, na racun te iste firme, shatro sluzbeni telefon :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari