Bane® je napisao(la):Ja ako sam jedan mms poslao. Za šta ga vi konkretno koristite?
ZoNi je napisao(la):ja sam u prethodnih cca. godinu dana poslao max. 5 MMS-a...
ali, zato SMS saljem non-stop (imam 100 besplatnih mesecno u okviru pretplate)
Uh, ja ne da mrzim da kucam sms tako da takav problem nemam. Dok je bio MMS free poslao sam nekoliko i to je to. Da imam kamericu u telefonu sigurno bi ih bilo vise, ovako, do sledeceg telefona nista.npetar je napisao(la):Da,ali...Ja u MMS smestim 1000 karaktera,tj. uopste ne mislim o duzini poruke. Mene uvek smori kad treba da posaljem vise poruka. Ovako, slao sam MMS bez audio&video vec samo text.
ok... ja sam slao spojene smsove (valjda 450 znakova)... a saljem ih i daljenpetar je napisao(la):Da,ali...Ja u MMS smestim 1000 karaktera
neprijatnih, pretpostavljam? :dSer Goxy je napisao(la):Kupujte 062,bice jos iznenadjenja...
neprijatnih, pretpostavljam?
povecanje cena? dodavanje broja ispred, cime bi postao 7ocifren? naplata MMSa?
zendraqla je napisao(la):... i javicu vam kakav je 62 ...
Sorry, nisam navraćao u ovaj topik. Pa SMS je kao, 2.58 dinara, to je bez onog poreza od 20%. Sad sam baš poslao poruku sa O62 kartice, i skinuli su 3.10 dinara. Tako da je to isto ******. I naravno, za MMS, na pakovanju kartice, piše da je džaba samo u promotivnom perioduzendraqla je napisao(la):a reci mi Ivane koliko je sms na 062 ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari