Šta je novo?

063 Mms 10 Din

zendraqla

Čuven
Učlanjen(a)
27.10.2003
Poena
680
od danas mms 10 kinti i naravno sugavi porez ali opet bolje nego ranije ... ne secam se koliko je na 64 ali po meni 63 postaje sve bolji i bolji a uvek se znalo da je kod nas najbolji ... poz 063 korisnicima :D :D :D ;)

da li je neko nabavio 062 broj. Ima li nekih razlika u odnosu na 063?

sumnjam da ima razlike ali besplatan je mms ... i 6 cifara broj ... ja hocu da ga nabavim ali kao moj sadasnji broj ... traze se veze i vezice ... ko zna ... mozda mi se posreci ...

Moj burezer je uzeo pre desetak dana. Isto ****** kao 063, samo džaba MMS, i kao jeftinije poruke...

pa nije lose onda :D jos je MMS free (verovatno samo neko vreme - pokusavaju da dodatno napale ljude :D)

Inace, zanima me koliko intenzivno koristite MMS? Moj rodjak iz Italije kaze da je to tamo dosta zazivelo, i da se MMS koristi tamo i pre nego sto je Mobtel to i najavio kod nas. Cini mi se da je najveci neprijatelj MMS-a podesavanje parametara. Na mnogim telefonima automatsko podesavanje ne radi, pa ljudi to batale. Ja sam se dosta pomucio dok mi nije proradio.

U nasim uslovima ce "najveci neprijatelj" biti cena :(

Verujem da po ovoj ceni MMS nece zaziveti kako bi trebalo.

off-topic
kad se setim ludila sa stranim Service Centrima (SMS). :D Svi su skidali neke liste stranih centara, njakali se satima, samo da dzabe posalju poruku. A sad mms 10din... blah, nista od toga!

Ja ako sam jedan mms poslao. Za šta ga vi konkretno koristite?

Bane® je napisao(la):
Ja ako sam jedan mms poslao. Za šta ga vi konkretno koristite?

Ja ga koristio sve vreme umesto SMS-a.
Sada se vracam na SMS ali godinu dana dzabe MMS - usteda na SMS porukama je zavidna ;)

MMS... pa mozes da saljes citave pesme zenama :)

Samo ne secam se da li sam poslao neke stihove dok je ovaj bio dzabe... uglavnom sam slao logo koji mi je sada avatar :)

ZoNi je napisao(la):
ja sam u prethodnih cca. godinu dana poslao max. 5 MMS-a...

ali, zato SMS saljem non-stop (imam 100 besplatnih mesecno u okviru pretplate :) )

Da,ali...Ja u MMS smestim 1000 karaktera,tj. uopste ne mislim o duzini poruke. Mene uvek smori kad treba da posaljem vise poruka. Ovako, slao sam MMS bez audio&video vec samo text.

ja nisam slao mms ali sada bi mogao da pocnem pogotovo ako uspem da nabavim 062 onda se necu skidati sa mmsa ... a reci mi Ivane koliko je sms na 062 ?

npetar je napisao(la):
Da,ali...Ja u MMS smestim 1000 karaktera,tj. uopste ne mislim o duzini poruke. Mene uvek smori kad treba da posaljem vise poruka. Ovako, slao sam MMS bez audio&video vec samo text.
Uh, ja ne da mrzim da kucam sms tako da takav problem nemam. Dok je bio MMS free poslao sam nekoliko i to je to. Da imam kamericu u telefonu sigurno bi ih bilo vise, ovako, do sledeceg telefona nista.

neprijatnih, pretpostavljam?

povecanje cena? dodavanje broja ispred, cime bi postao 7ocifren? naplata MMSa?

pa to bi bas bilo mnogo ... onda bi unistili sve po cemu se razlikuje 62 od 63 ... jedino to ako urade onda bi morali na 63 da povecaju sve za jedan ... npr ... broj bi bio 8cifren ... cene poruka i mms bi bile duple itd ... ali nadamo se da to nece se desiti ... danas bi trebala keva sebi da uzme 62 pa cu malo da joj potrosim pocetni kredit i javicu vam kakav je 62 ... poz ;)

naravno da ne ... :d
mora da ga nesto koci posto sumnjam da su spustili cene bez neke zackoljice ...

zendraqla je napisao(la):
a reci mi Ivane koliko je sms na 062 ?
Sorry, nisam navraćao u ovaj topik. Pa SMS je kao, 2.58 dinara, to je bez onog poreza od 20%. Sad sam baš poslao poruku sa O62 kartice, i skinuli su 3.10 dinara. Tako da je to isto ******. I naravno, za MMS, na pakovanju kartice, piše da je džaba samo u promotivnom periodu :)

nabavio sam 062 i nema nekakvih razlika u odnosu na 063. Sem sto je MMS free, ali sa zvezdicom iznad free ;)

MMS je 12 din zbog poreza od 20%, a ne 10!

kakvi lopovi ne verujem ...

Vrh Dno