Samo sam cekao da se javis🙂
Ja sam na plavoj tarifi na 064 i minut mi je 12 dinara + 1.8 za uspostavljanje veze (posle 22h je 7.2 dinara+1.8)
Mobiklik 13.61+1.56
15.17:13.8=100:x
x=90.97
Razlika je nesto manje od 10%. Znaci na svaki minut razgovora stedim 6 sekundi! (ne moze bas ovako da se racuna, ali ova racunica ide u korist 064, jer je uspostavljanje veze skuplje).
Mislim da je moj dovoljno mali (broj, naravno🙂), jer kao sto rekoh pocinje sa 1101. Mozemo da se uhvatimo i za kvalitete telefonskog aparata (secas se na newsu pre par godina🙂), ali stvarno ne znam sta onda treba da uzmem. Ja sam malo malo nedostupan. Pozovem nekoga i onda prvo 10 sekundi vicemo halo-halo, pa pozovem opet i bude OK, ali sam za onih 10 sekundi i jos jedan poziv izgubio prednost u ceni od 10%!
Mislim da ces pre da me ubedis da si rodjen na Melmaku ili na nekom njegovom prirodnom satelitu (s obzirom da ne licis na ALFa🙂) nego da se ne isplati koristiti 063 za 10% vecu cenu. O varijanti da me ubedis da je 064 bolji necu ni da razmisljam🙂
Pazi, ja sam junky, pa cu da kupujem jos jednu karticu (skuplju od ove koju imam) i jos jedan mobilni koji ce u kompletu da mi rade losie od ovih koje imam...