Šta je novo?

007 First Light

Tako kratka, samo 10h ?
Pa to onda za jedan produzeni vikend ide lagano

Dobro da si pitao, jer ne mogu edit - 24h sad stoji, apdejtovalo se 😀
Znači, nije platina, nisam igrao one tactical simulations, nisam jurio svaki ćošak (ali jesam skupljao i istraživao).

Dobro, 24h je već nešto što sam očekivao, i mislio sam tako 20 do 25h za prosečnog igrača.

@Leon4 ti nisi prosečan niti merodavan kad dobiješ novu RE igru 😂 ko ciganče kad dobije napolitanke

Ovo je odlično za sada ( prva 2 sata ).

Probacu i ja uskoro, sto bi rekli...sto je dzabe i Bogu je drago 😀

Ova misija na rejv žurci... bilo je pokušaja i u drugim igrama ali ovde su pogodili. Bukvalno osećaj kao da sam tamo

Mislim da su ovaj put pokidali što se tiče borbe i napucavanja.

Ja obično volim šunjanje u igrama i generalno uvek gledam da celu stvar završim neotkriven ali borba mi je ovde toliko zadovoljavajuća da se ne cimam ako me otkriju.
A tuče ponekad zaista izgledaju brutalno. Gotovo svi predmeti u sobama su lomljivi (recimo nekom lupate glavu o frižider, sto, lavabo i sve se to lomi, puca i deformiše) a da ne pominjem gedžete sa kojima tek možete da reagujete sa okolinom...
Napucavanje uglavnom nije u fokusu ali je isto paljevina, taj osećaj kad nekog pogodite je jako zadovoljavajući (posebno snajperom).

Imam osećaj kao da igram Džejms Bond film jer su sekvence igre maestralno režirane.
Ceo onaj deo na Malti, sa prebacivanjem scene na scenu (ko je igrao zna) je vrhunski urađen posao.
Verujem da će ova igra za IO biti isto što i witcher 3 za CDPR.

Moze da bude i najbolja na svetu ako se odigra za 10h a daluje kao jedna od igara koje se jednom predje i cao, to ne treba placati 70e. Vikend zabava 70e mnogo je to. Ako igra ima dobru mehaniku gameplay prava je steta sto nema dovoljno sadrzaja misija itd da to traje malo duze.
Koliko bi onda trebalo da kosta igra tipa Red Dead Redemption 2 700e.

Pa ko je na ovom forumu dao 70e za First Light ?
Mislim da nije niko 🙂

"Idealna" prilika da ponovim jedan svoj stari post:

2020. 2026. godina, a jos se gura korelacija cene igara sa satima koliko traje prelazak. He he.

Moze da bude i najbolja na svetu ako se odigra za 10h a daluje kao jedna od igara koje se jednom predje i cao, to ne treba placati 70e. Vikend zabava 70e mnogo je to. Ako igra ima dobru mehaniku gameplay prava je steta sto nema dovoljno sadrzaja misija itd da to traje malo duze.
Ne treba baš gledati na stvari tako crno-belo. Ne mora svaka igra da bude prenatrpana copy/paste glupostima i izazovima čisto da bi kompletiranje 100% igre trajalo 50/100 ili koliko već sati (što je uglavnom slučaj sa igrama, ako izuzmemo remek dela poput pomenutog RDR2).
Mnogi su i odustajali od RDR2 baš zbog ogromne dužine, nije svako isti, tako da ono, to each their own.

10/15 sati je možda tebi vikend zabava, nekom treba mesec dana da pređe takvu igru.

Logika koja je sasvim okej za MMO ili Live Service igre.
Za single-player i story driven igre ne vidim ama baš nikakve veze sa relacijom 1h=1€.
Na kraju krajeva, razvodnjene igre i nasilno produžene priče viđamo samo iz tog razloga.
Takođe, niko te ne tera da igru uzmeš day 1. Sačekaj, biće popust pa kad ti cena bude prihvatljiva kupi.
Ili imaš i opciju gusarenja....

Nazad
Vrh Dno