Šta je novo?

Потребне информације о Телекомовом Adsl-у

moto tomo

Čuven
Učlanjen(a)
14.01.2005
Poena
620
Потребне информације о Телекомовом Adsl-у

Добио сам уговор од Телекома за ADSL па ми је потребан инфо од људи који већ имају Телекомов ADSL о ценама пакета, какву опрему дају и колико су чекали од потписивања уговора до пуштања сигнала :wave:

Jel to za business ili obicne korisnike?

@ZoNi & Bad MF Поднео сам директно захтев у Дубровачкој пре око 2 месеца и добио сам уговор на кућну адресу

@Victoria А да ли си доби(o)ла било какав одговор?

ja imam vec 4-5 meseci telekomov adsl kao fizicko lice....sve je ok, sem podrske koja jos nije organizovana....u prilogu je cenovnik.... :)

Prilozi

• ADSL cene.zip
    2.9 KB · Pregleda: 299
Poslednja izmena:
pa ovo je fino Legend... Stvarno fino...
A ecite mi, da li se zna sta za unutrasnjost? Ja sam u Beogradu ali sam iz Pozege. I evo sada sam u Pozegi dial up, ali ne moze se tako do neiznemoglosti ;) puca veza... ;(

Hvala!

hm... ja sam se prijavio na njihovom sajtu, ali za sada nema nikakvih informacija...

a vidim na sajtu i dalje pise "USKORO"

inace, tako nesto pise i prilikom popunjavanja ankete:
"Učešćem u ovoj anketi stekli ste pravo da vam tokom leta pošaljemo atraktivnu ponudu koju bi na obostrano zadovoljstvo realizovali na jesen."

Poslednja izmena:
Јављам за 2-3 дана шта сам урадио ;)

meni su pustili signal i dali modem u roku od 3 dana. uvek je maximalni protok kad god mi se cefne da skinem nesto. ni jednom nije pukao u zadnja 2 meseca. modem sam dobio thomson sa 4ETH porta. cene su 1800/2300/2800 cini mi se... u pitanju su dinamicke ip adrese i flat nalog

Imam ja jedno pitanje za sve koji imaju Telekom ADSL.

Kako ste uspeli da dobijete ADSL od njih? Imate neku vezu u Telekomu pa ste tako dobili, ili? I ako nemate vezu u telekomu, sta ste im rekli kada ste otisli tamo, kako ste ih nagovorili da vam uvedu?

Ja bih rado uzeo jer znam da imam mogucnosti - ovi sa [email protected] su mi rekli da imam, ali da ce prodaja poceti u oktobru. :wall:

I jos jedno + pitanje...

da li j uvodjenje pocelo samo u Beogradu i Novom Sadu, tj veci gradovima, sta li je sa nama "malima"?

Ali moje misljenje, iako se ne racuna, bilo im bi odlicna breporuka da napadnu sve gradove koje trenutno nemaju aDSl jer kada posle dodju do BGD-a imace mogucnosti da im toliko spuste cenu da ce potamaniti sve zive (i ne zive) provajdere ;)

Quadrifoglio je napisao(la):
cene su 1800/2300/2800 cini mi se
cekaj malo - pa, ove cene uopste nisu povoljne! Primera radi, ja imam 256k Sezam adsl za 1800din (kada placam u posti), odnosno 1700, kad placam kod njih, u Knez Mihajlovoj...

nije mi jasno da Sezam moze da da istu uslugu kao Telekom, cak i po nizoj ceni... znaci, kolika je tu zarada Telekoma, svaka im cast!

Cekajte ljudi sta im znaci ono "zasnivanje pretplatnickog ugovora" 5900din. Da li su oni normalni? Ili se pod tim smatra uvodjenje nove linije? :trust:

ZoNi je napisao(la):
cekaj malo - pa, ove cene uopste nisu povoljne! Primera radi, ja imam 256k Sezam adsl za 1800din (kada placam u posti), odnosno 1700, kad placam kod njih, u Knez Mihajlovoj...

nije mi jasno da Sezam moze da da istu uslugu kao Telekom, cak i po nizoj ceni... znaci, kolika je tu zarada Telekoma, svaka im cast!

Ovo nisu tacne cene, tacne su:

1425/2136/2849 za 256/512/768.

Ovo je pogotovu za skuplje pakete (768 je 4200 kod Sezama npr) ipak dosta jeftinije.

legend je napisao(la):
ja imam vec 4-5 meseci telekomov adsl kao fizicko lice....sve je ok, sem podrske koja jos nije organizovana....u prilogu je cenovnik.... :)

Kako plaćaš za uslugu? Prepaid kao kod ostalih provajdera, ili se ovo pojavljuje kao nova stavka na računu za telefon?

Ajde malo demistifikujte na koji način ste došli do usluge i da li je to dostupno u provinciji (tu ne računam Niš i NS), da vidm kakva bi mi veza trebala (kog ranga).

Читајте људи :wave: . Ја сам конкретно прочитао ову поруку урадио како је човек рекао и добио одговор после два месеца, ипак је то Лелеком :S: .

Poslednja izmena:
Quadrifoglio je napisao(la):
meni su pustili signal i dali modem u roku od 3 dana. uvek je maximalni protok kad god mi se cefne da skinem nesto. ni jednom nije pukao u zadnja 2 meseca. modem sam dobio thomson sa 4ETH porta. cene su 1800/2300/2800 cini mi se... u pitanju su dinamicke ip adrese i flat nalog

Ti si prijatelju pobrkao nešto... Ti imaš nalog u Pošti, a ne kod Telekoma. Ovde pričamo o mogućnosti da se nalog otvori direktno kod Telekoma

Na osnovu čega si provalio da je pobrkao..?

Poslednja izmena:
sta bre vi pricate!
lele kom (telekom) pruza uslugu adsl-a tek od septembra!

tj nagadja se da ce poceti da pruzaju uslugu adsl-a u septembru
sve u svemu kaze se uskoro, a u ovoj zemlji znate sta znaci uskoro !

http://www.telekom.nadlanu.com/

a voleo bih da vidim da mi neko da link za njihove cene !
a vi koji navodno imate adsl kod "lele-kom"-a nazovite na 9813 (njihov kor servis) pa ih pitajte da li imate adsl kod njih :lupko:

Poslednja izmena:
goxy63 je napisao(la):
sta bre vi pricate!
lele kom (telekom) pruza uslugu adsl-a tek od septembra!

tj nagadja se da ce poceti da pruzaju uslugu adsl-a u septembru
sve u svemu kaze se uskoro, a u ovoj zemlji znate sta znaci uskoro !

http://www.telekom.nadlanu.com/

a voleo bih da vidim da mi neko da link za njihove cene !
a vi koji navodno imate adsl kod "lele-kom"-a nazovite na 9813 (njihov kor servis) pa ih pitajte da li imate adsl kod njih :lupko:
Дјечаче ово јесте Лелекомов ADSL а ако ти нешто није јасно прочитај моју предходну поруку баш зато што је ово земља СРБИЈА :wave:...пише на тараби али....

Poslednja izmena:
A ovih 5900,00 dinara za zasnivanje pretplatničkog ugovora si platio ili šta je to?

Odete lepo u Dubrovacku 35 i tamo se prijavite za Telekom adsl, bez ikakve veze, bez ikakvog muljanja. Setup je 5900 dinara.

Da, ako uzmeš 256kb/s.. ako uzmeš 768, onda se to "pokrije" malo brže..

Sale je napisao(la):
Ti si prijatelju pobrkao nešto... Ti imaš nalog u Pošti, a ne kod Telekoma. Ovde pričamo o mogućnosti da se nalog otvori direktno kod Telekoma

ne nisam pobrkao, imam kod Telekoma ADSL
racun stize isti kao i za telefon (isti obrazac) samo sto pod usluge
samo pise ADSL a na poledjini je broj telefona na kojem je prikljucak.
Iz principa ne bih uzeo Sezampro i da je jeftiniji zato sto su INDIJANCI!
Inace jeste da se telekomov support jos nije osnovao ali ekipa koja radi sada radi bolje nego support bilo kog ISP-a kod nas.

voka_gsw je napisao(la):
Da, ako uzmeš 256kb/s.. ako uzmeš 768, onda se to "pokrije" malo brže..
da, ali posto ce Telekom uskoro početi da normalno nudi svoj ADSL, i drugi ISPovi ce skinuti cene na njegov nivo ("moralna" obaveza :D ), tako da nece ni stici da se pokrije ta razlika...

@ Quadrifoglio: hehe, pa kad se lepo preracuna, vidi se da su manje-vise svi ISPovi jeftiniji od Telekoma :) a sta to fali Sezamu? Ja sam "kod njih" od 1999. i nikada nisam imao neke preterane prituzbe... pogotovu sada, kad sam dobio 3 meseca gratis ;) uz to, ja sam potpuno zadovoljan tehn. podrškom kod Sezama (kao i kod SBBa)

Poslednja izmena:
Vrh Dno