1. nisam to iskusio - kad god sam zvao, bili su krajnje ljubazni i obicno su sasvim lepo odradili svoj deo posla...Quadrifoglio je napisao(la):1. pritom podrska je krajnje nekulturna i nezaintresovana da pomogne i udubi se u srz eventualnog problema...
2. pritom filteri za p2p i slicno...
3. toga kod Telekoma nema...
Ok, još da saznamo koji je mail u pitanju?Milos_SD je napisao(la):Direktno sam im se obratio putem mail-a...A odgovor na osnovu prijave jos uvek nisam dobio.
BojanBG je napisao(la):cek cek malo... po ovome ispada da ako uzmes od Telekoma licno 512kb za 2136 din + taj setup, realno dobijas 640 kb tj po tvojim recima download od 68KB/s??? Kod svih provajdera za 512kb dobijes realnu brzinu od oko 400kb/s tj oko 53 KB/s downloada.
Nesto mi tu zesce nije u redu... a svojevremeno su u SK pre pustanja adsl-a testirali 256k adsl od Telekoma i tada su pricali da imaju REALNIH 32KB/s tj. vezu od 320 kb/s. Ovo sve vodi na zakljucak da ko uzme adsl od telekoma dobija realan protok za svoj paket bez ovog minusa sa overhead koji pravi ADSL. (koji je oko 20% na brzinu)
Quadrifoglio je napisao(la):....
Inace jeste da se telekomov support jos nije osnovao ali ekipa koja radi sada radi bolje nego support bilo kog ISP-a kod nas.
BojanBG je napisao(la):Ovo sto telekom radi sa setup-om je stara fora sa digitalnim brojevima, ISDN linijama... ko nema srece da bude u prvom naletu mora da plati tih 5900 da ga skinu sa dvojnika, i slicnih osakacenih linija. Za godinu dve ce da kucaju na vrata i da mole da uzmes dzabe. Ali ovo sa overheadom je cist bezobrazluk i jos jedan nacin da privuku korisnike ka sebi (imati 53 KB/s ili 68 KB/s uopste nije mala razlika). Na 768 ona je jos veca.
p0z
J Lo je napisao(la):Sto se tice brzine kada koristite 256 paket - taman je onoliko koliko treba da bude oko 28-29KB/s. Koristim nalog sa fiksnom IP, u firmi.
kosmos je napisao(la):@mikele...
I naravno, mislim da ti racunica nije tacna, ako 768 placam 2850 i pri tom tri kuce imaju net 256 u najgorem slucaju, ne vidim kako je to neisplativo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari