И ја сам потписао у четвртак и добио,отишао по њега, уторак-среду у малу Лолу.То ти је преко пута ЕТФ-а где је Лелекомов кориснички сервис али не уђеш ту него прођеш рампу и видећеш са леве стране пријавницу.Опет оставиш личну карту и кажеш за шта си дошао и послаће те у собу 200 и нешто на другом спрату.А ево ти овај број 3069098 па зови ту фирму која активира прикључке за Лелеком пошто сам морао да их јурим да ураде свој део посла.Лик који ми се први пут јавио и кога сам питао докле је стигла реализација за мој број ладно је прокоментарисао да ја вршим ПРИТИСАК НА ЊИХSalko Dinamitas je napisao(la):@moto tomo:
Opet ja imam jedno pitanje: Koliko si cekao na modem od potpisivanja ugovora? I gde se ide po modem? Bul. Kralja Aleksandra?
Ja sam potpisao ugovor u cetvrtak ali me jos uvek nisu zvali za modem pa bas sizim.
Sudeci po dijalogu taj tip radi u Lelekomu.moto tomo je napisao(la):И ја сам потписао у четвртак и добио,отишао по њега, уторак-среду у малу Лолу.То ти је преко пута ЕТФ-а где је Лелекомов кориснички сервис али не уђеш ту него прођеш рампу и видећеш са леве стране пријавницу.Опет оставиш личну карту и кажеш за шта си дошао и послаће те у собу 200 и нешто на другом спрату.А ево ти овај број 3069098 па зови ту фирму која активира прикључке за Лелеком пошто сам морао да их јурим да ураде свој део посла.Лик који ми се први пут јавио и кога сам питао докле је стигла реализација за мој број ладно је прокоментарисао да ја вршим ПРИТИСАК НА ЊИХ. Човече па ја сам платио 5900дин. за то што ти треба да одрадиш за ~15мин:wall:
kosmos je napisao(la):Pa evo ovako, isplatilo nam se i to posle prvog meseca, a evo i zasto:
Infrastruktura je sledeca:
homePNA 2.0 10Mb kartice - 2E/kom
telefonski kabl 500m - imali smo
ruter - moj kucni server pod 2003- koji je samo dobio jos jednu funkciju
ostali troskovi - jedan vikend razvlacenja kablova i ispijanja piva
(5900+2850)/3=2900 din prvi mesec, i svaki sledeci po 950.
Alternativa je bila sledeca: bezicni ili kablovski, prva ne bi prosla bez 200+ eura a druga ce mozda biti aktuelna tek od sledece godine. Na stranu svi problemi sa bezicnom vezom i protokom, nekako nam je ovo ipak bilo najisplativije resenje.
A sto se tice fiksne telefonije, zar nije "Zlocinacko Udruzenje Telekom Srbija" ostavio isto tarifiranje na SMIN brojevima?
A to sto si na ISDN nema nikakve veze, ja sam morao da preko analogne linije uvedem ADSL posto za ISDN liniju (uveo pre par godina samo zbog net-a) nije bilo opreme u centrali.
Tako da sam se ja odavno pomirio sa sudbinom, i prestao da se nerviram zbog ******a u "Zlocinacko Udruzenje Telekom Srbija".
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari