Sve su to distributeri opreme... Uvoznik je nesto drugo. Ako slucajno neko bas vazi za uvoznika, svakako ne posluje tako. Pa evo pogledaj recimo Asus, moze i moja baba da bude "uvoznik" ako hoce.... I tacno je svi oni "uvoze" sve i svasta, a iza Kimtec-a stoji jedna ogromna grupa, za koju je recimo nas Comtrade smesan.
ako gledamo po velicini, znaci ukupnoj vrednosti same firme najveci na srpskom trzistu su asbis, ct, kimtec, pakom, flamingo... mislim da nisam nikoga zaboravio. ostali su dosta iza pomenutih. meni je nekako smesno recimo da neko stavlja asbis recimo u istu kategoriju sa netiksom, teliksom, altijem i busom.
Flamingo ne postoji od 26.06sad se sovu RHS
Njihovi brand racunari imaju oznake MSG i2010 (i2020...), uglavnom asus platforme sa am2 i core procesorima, jeftine konfiguracije nisu lose ali zato su im skupe neisplative, cepaju sa cenom. Skoro je jedna dosla u moje ruke iz pro serije MSG u antec case-u sa asus plocom iz barebone asus sistema, sa int. grafikom i pored toga sa 8600gt grafikom, proc je E4400 i 320gb hdd.:wave:Kimtec prodaje svoje brand racunare vec 2 godine samo se to slabo zna.
Ma svi oni muljaju medjusobno.
Sve su to mafijashi...
A bela ovcica,mislim na ewe computers.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari