Šta je novo?

Nije aktuelno Купујем андроид телефон

Označava da oglas više nije aktuelan
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Salac UE

AndroidBox Guru
VIP član
Učlanjen(a)
06.09.2014
Poena
715
Moja oprema  
Laptop
LENOVO IdeaPad Gaming 3 15ARH05
Mobilni telefon
Honor 200 Pro
Pametni uređaji
Huawei Watch GT5
Pristup internetu
  1. Optički internet
Као што наслов каже - купујем андроид телефон. У обзир на првом месту долази замена.
Шта тражим?
  • Очуван, исправан телефон. На првом месту Huawei Nova5T, P30 серија, P40 серија, Mate 20, Honor 20/20 pro... Зашто Хуавеи? Зато што имам Nova5T на коме је цркао дисплеј, па бих могао све апликације да пребацим са Phone Clone.
  • Наравно, ово није обавезно - може у обзир доћи и остало што имате да понудите у замену, а да је у ценовном рангу до 200 евра. Минимум 4/64, пожељно 6/128.
Шта нудим?
  • Андроид бокс Beelink GT1 Ultimate - 8 језгара, 3/32. Сам по себи бокс не вреди више од 45-50 евра и то максимално. Шта га чини специјалним, па вреди више? Чини га моје знање. На бокс је инсталирано пар апликација које омогућују гледање ИПТВ канала по вашој жељи. Листе ( пар њих које убацим) трају минимално 6 месеци до годину дана. Може и више у зависности шта нудите. А може и мој ЕОН премијум налог за смарт апликацију, која ће исто бити инсталирана на бокс. Уз њу може бити и HBO Max налог, исто мој. Еон, наравно, ако сте на МТС/Телеком мрежи, неке канале неће да отвори. Али ту прискаче у помоћ листа у којој перфектно раде дотични канали.
  • Шта има у тој другој листи од канала? Имају Арене 1-3 премијум, Арене 1-5, Спорт клубови 1-3, нова спорт, Нова С, Н1, ХБО пакет канала, Cinestar Premiere 1 и 2 (сви са српским преводом)... Наравно, сви наведени канали су 1080р. Листа није јавна, тако да ради перфектно
  • Као додатак, увек могу обезбедити неколико страних листи са гомилом страних канала.
Сума сумарум - андроид бокс, ЕОН премијум налог, HBO Max, одлична ИПТВ листа као подршка... На вама је да обезбедите добар нет и да уживате.
Пуцајте шта ви нудите.

Poslednja izmena:
Није актуелно.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno