Pa ti nisi okačio muzički link nego neku reklamu za nešto ne znam ni ja šta... ????Martin Schulte live act @ L'epilogue Warehouse702 (Tokyo) 22.11.2012:
https://archive.org/details/MartinSchulteLiveActLepilogue22.11.2012Warehouse702tokyo?webamp=default
Primila k znanju. Ne izlazim često na bench pa kad izađem, onda kažem sve što želim na svim mogućim temama koja me zanimaju, kao i na ovoj. Neću više.Bilo bi dobro da se ne kaci po 5-6 klipova uzastopno, nije kulturno prisvajati temu.
Uh ima jako dobrih kavera koji su milion svetlosnih godina iznad originala. Pa na primer:Realno retko koji cover je dobar kao original, a još ređe bolji.
Uopšte se ne radi o tome da li ja i ti slušamo Cash a, ni ja ne slušam casha, ali znam šta je dobra muzika i on je savršen muzičar i pevač bez obzira što to nije moj fazon. A tek što je veliki čovek i što nema compleks da uzima originale duplo mlađih kolega i da ih obrađuje u svom fazonu, pa svaka mu čast, takvih je malo muzičara.Po meni klasičan primer onoga što sam rekao. Svaka čast Cash-u (mada ga ne slušam), ali Hurt u originalu i ova obrada ne mogu da se mere. Još jednom, to je moje mišljenje.
Jeste ovo je dobar cover.Meni je ovo možda i najbolja obrada:
Uopšte se ne radi o tome da li ja i ti slušamo Cash a, ni ja ne slušam casha, ali znam šta je dobra muzika i on je savršen muzičar i pevač bez obzira što to nije moj fazon. A tek što je veliki čovek i što nema compleks da uzima originale duplo mlađih kolega i da ih obrađuje u svom fazonu, pa svaka mu čast, takvih je malo muzičara.
A na stranu što je Trent Reznor, kada je čuo Cashovu obradu, rekao nesto tipa "ovo više nije moja stvar ovo je Cashova stvar".
I pesma Hurt ne bi ni bila toliko poznata da je Keš nije obradio.
Evo još jedna njegova obrada od Merlin Mejsona, mislim... stvarno svaka čast ovom matorcu... Cashu....
Johnny Cash - Personal jesus
Pa ti nisi okačio muzički link nego neku reklamu za nešto ne znam ni ja šta... ????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari