Šta je novo?

Šta slušate dok sedite/radite za kompom?

The Velvet Underground - After Hours

Patti Smith - Smells Like Teen Spirit

.
Nirvana - Where Did You Sleep Last Night (Live On MTV Unplugged Unedited)
.

.
Arctic Monkeys - Do I Wanna Know? (Official Video)
.

.
The Fall- The Littlest Rebel
.

Bilo bi dobro da se ne kaci po 5-6 klipova uzastopno, nije kulturno prisvajati temu.

Bilo bi dobro da se ne kaci po 5-6 klipova uzastopno, nije kulturno prisvajati temu.
Primila k znanju. Ne izlazim često na bench pa kad izađem, onda kažem sve što želim na svim mogućim temama koja me zanimaju, kao i na ovoj. Neću više.

edit - bravo za roze pečurkicu na prošloj stranici. u živac pogađa.

Poslednja izmena:
Po meni klasičan primer onoga što sam rekao. Svaka čast Cash-u (mada ga ne slušam), ali Hurt u originalu i ova obrada ne mogu da se mere. Još jednom, to je moje mišljenje.

Sent from my landline using Tapatalk

Meni je ovo možda i najbolja obrada:

Albert Bouchard
4 years ago
Lars told me that his first rock concert was BOC in Copenhagen. His father took him. I remember a horrible show but he remembers it fondly. Just goes to illustrate that whenever you play a show you never know who in the audience might see in in a whole different light. We did play Astronomy that night.

Poslednja izmena:
Po meni klasičan primer onoga što sam rekao. Svaka čast Cash-u (mada ga ne slušam), ali Hurt u originalu i ova obrada ne mogu da se mere. Još jednom, to je moje mišljenje.
Uopšte se ne radi o tome da li ja i ti slušamo Cash a, ni ja ne slušam casha, ali znam šta je dobra muzika i on je savršen muzičar i pevač bez obzira što to nije moj fazon. A tek što je veliki čovek i što nema compleks da uzima originale duplo mlađih kolega i da ih obrađuje u svom fazonu, pa svaka mu čast, takvih je malo muzičara.
A na stranu što je Trent Reznor, kada je čuo Cashovu obradu, rekao nesto tipa "ovo više nije moja stvar ovo je Cashova stvar".
I pesma Hurt ne bi ni bila toliko poznata da je Keš nije obradio.
Evo još jedna njegova obrada od Merlin Mejsona, mislim... stvarno svaka čast ovom matorcu... Cashu....

Johnny Cash - Personal jesus

Meni je ovo možda i najbolja obrada:
Jeste ovo je dobar cover.

Uopšte se ne radi o tome da li ja i ti slušamo Cash a, ni ja ne slušam casha, ali znam šta je dobra muzika i on je savršen muzičar i pevač bez obzira što to nije moj fazon. A tek što je veliki čovek i što nema compleks da uzima originale duplo mlađih kolega i da ih obrađuje u svom fazonu, pa svaka mu čast, takvih je malo muzičara.
A na stranu što je Trent Reznor, kada je čuo Cashovu obradu, rekao nesto tipa "ovo više nije moja stvar ovo je Cashova stvar".
I pesma Hurt ne bi ni bila toliko poznata da je Keš nije obradio.
Evo još jedna njegova obrada od Merlin Mejsona, mislim... stvarno svaka čast ovom matorcu... Cashu....

Johnny Cash - Personal jesus

I ostade živa....

inače što se tiče obrada, a da može fino da stoji rame uz rame sa originalom:

Nazad
Vrh Dno