Menjam Colin Mcrae Dirt za NBA 2K8 ili Virtua Tennis 3
Moze li prodaja?
Poslednja izmena:
Menjam Colin Mcrae Dirt za NBA 2K8 ili Virtua Tennis 3
Moze li za Fifu 08
Evo skinuh Mortal Kombat 2 sa PSN.
5 EUR
Igra je do jaja, kakav bre next gen, zabavnija mi od Assassins creed. PLUS moze da se igra online....pa ko je raspolozen da je nabavi da se malo fajtamo preko neta?
FATALITY!!!! :d
Kako si uspeo da kupis nesto preko PSN-a na ps3 ?
Ja sam se prijavio i stavio zemlju UK, ali nijedna od kartica ne radi.
Moze kratko uputstvo ?
Sa Novo Zelandskom viza kartom, 2 min posla.
poz
Naime, PS3 koji sam dobio iz Kanade ima njihov prikljucak(tri metalna, a ne dva kao kod nas) koji radi na 110V(valjda), sta je meni potrebno da bih mogao ovde da ga ukljucim u struju(a da ne rikne) i gde to mogu da kupim???? Spominjali su mi neke transformatore napona, adaptere, k**ce......itd..... stvarno se ne razumem i dobrodosla je svaka informacija!!!
Pozz
edit: jel neko probaj Rachet & Clank Tools of Destruction? Kakva je? Nisam do sada imao prilike nijednu od njih da igram ali sam gledao tone materijala i deluje interesantno:type:
Igra je mnogo dobra, ako imas prilike nabavi je, pored Uncharted, najbolja koju sam probao u 2007.
Pa nabaviću je sigurno. Samo ne verujem uskoro. Pukoh nešto para za polovan xbox 360 i za LAIR:d, pa kad se ponovo bude kupovalo to će biti sledeće.
Nego malo kritike. Ovde je pisano da će do kraja godine izaći 120 igara za ps3 i brdo hitova a ja realno od toga videh LAIR,Uncharted,Rachet & Clank i možda još ponešto? Gde se dadoše ostali naslovi? Da ne bude zabune meni je krivo što nisu izašli jer i sam imam ps3 pa bih da ih igram![]()
Evo ja pazario Ratchet & Clank ponovo, posto prvi put nisam ni igrao nego gledao kako zena igra nesto malo............
25 Eura sam platio novu.....................:d
Daj zezaš. Hoću i ja jedan primerak po toj ceni:d
pa ako je "trade me", zar nije onda polovna, a ne nova?Pa, ozbiljno, samo 25 evritja......
Tako da ja uzmem eto, kad naletim na neku dobru ponudu. Inace je rec o NZ "Trade Me" tj Novozelandska varijanta Ebay-a.
U principu svaka igra se ovde moze naci za nekih 25-30, mesec, dva, posle launcha.
poz
Blast!
Bas dobre cene, to i nije puno
pa ako je "trade me", zar nije onda polovna, a ne nova?
Vrati je nazad i trazi pravi motostorm, posto ocigledno da si dobio neku drugu igru![]()
Neprijatelji? Hah! Pa dok on dohvati fotoaparat, sve narikta i okine vec je mrtav.
No need to panic... if you own a PS3
Jan 16, 2008
Even before the PC version released, rumours of a PS3 conversion of the stunning Crysis (developed by Far Cry creators Crytek) were rife, and not far off the mark if insiders at the studio are to be believed. The game looks to be a port of the PC original plus some extra modes and features, a kind of Crysis 1.5. Like the PC game you can expect a visual powerhouse; an open-world shooter that begins on a beautiful tropical island before things take a turn for the worse and aliens from a parallel world stake a claim on Earth. Only the mighty Killzone 2 could possibly hold a candle to this shooter. For technical reasons we hear an Xbox 360 version of Crysis isn’t in development. Bet you’re glad you bought a PS3 now, eh?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari