Šta je novo?

Šta ne smete propustiti na PS3

Učlanjen(a)
23.01.2006
Poena
319
Stiže nekoliko naslova za PS3. (MotorStorm, Resistance, Formula One, Genji i Ridge Racer7)

Od svih ovih naslova isčekujem samo MotorStorm, pošto su snimci neverovatni. Večeras će se isprobati, pa da vidimo šta nudi...

Vidim da si iz NS. Jel radis mozda ili imas veze sa GMC-YU?
Jel su zaista samo te naslove dobili???
Znas li gde ce se prodavati PS3 i igre u BGD? Hoce li praviti neki launch ili nesto?

Launch 23.03. Ovi naslovi za launch.
Moće se naći na standardnim mestima... Bapple, Plato, Merc, Metro...

Ja pitao danas u Mercatoru (imaju neki izmuceni PS3 izlozen i povezan na 40" braviu / resistance je pusten kao demo) i rekose mi da stize barem 15 naslova? Ko je tu sada u pravu?

Kolika će biti cena konzole? 725?

Da. Barem u Mercatoru.

Kapiram da će moći da se "nađe" za oko 650-660 u prodaji kod dilera. Naravno, i dalje ostaje problem nabavke igara, mada je tu ebay, a dobro je kupovati i polovnjake, kad se neko izigra. Vidim da ih već ima po 5-10 dolara.

Pa dobro, računaj da ćeš većinu platiti 10, neko će ih već izbidovati na toliko, pošto to nije buy it now cena. Plus carina, poštarina i izaćiće te na nekih 20 evra. Nije mnogo...

Pa zar ne mogu da se te igre pokreću sa hard diska? Čemu onolike PS3 igre po newsu?

Sutra(tj. danas) ce biti odrzana prezentacija od strane Comtrade-a. Ja cu tamo predstavljati Nintendovog spijuna, prepoznacete me po dukserici na kojoj jasno pise "We Wii"! :D :D :p

Poslednja izmena:
Sutra(tj. danas) ce biti odrzana prezentacija od strane Comtrade-a. Ja cu tamo predstavljati Nintendovog spijuna, prepoznacete me po dukserici na kojoj jasno pise "We Wii"! :D :D :p
takodje se ocekuje ona za nas bitnija PARADOX prezentacija :d nadam se uspesna :type: jer broj naslova koji se "pojavljuje po net-u" je sve veci i veci

Ma ima igara ko blata:)
Genji, F1, Motorstorm, Fear, RR7, Virtua fighter, Full auto2, Resistance, Godfather, NFS Carbon, ima jos 3-4 koje nisam uspeo da zapamtim, i ima sigurno 4-5 EA sport igri, sve neke bez veze.

Inache, "nekom" je 23.mart vec prosao:D

Evo malo i ja da se pohvalim:)

Samo sam isprobao par sati i za pocetak i nije toliko loshe.
Na samsungu 205bw preko dvi veze se vidi prilicno dobro, cak mi deluje lepse:d nego na nekoj Sonijevoj bravii gde sam probao demo.
Uzeo sam Resistance i Motorstorm i obe igre izgledaju fino kada se podesi na 720p, filmovi takodje.

Joypad je bulja ko i na ps2:D , oni trigeri su nikakvi i da su mene pitali ja bih im napravio bolje:d prilicno ruzan osecaj kada se stiskaju, a sto se tice preciznosti ne moze ni da prismrdi joypadu od X360.
Onaj sensor za pokrete sam ukljucio u Motorstormu i odmah ugasio,kad sam poceo da vozim ko pijan, izgleda da nije mnogo korisno za voznje.
Od igri za ps2 ne radi nista, probao sam GT4, Teken5, MGS3, samo je GTA Vice city proradio, bez zvuka, izgleda odvratno i konzola se zakucala posle par minuta:D

Pal konzolu sam dobio, nije Japanska kanta ko sto ima Driver:D i uz nju ide onaj najlosiji kabal, kompozit, potpuno isti kao na ps2, sve ostalo treba da se kupi posebno, treba najmanje 700e za konzolu, jednu igru i kabal.

Poslednja izmena:
MotorStorm je ustvari jako igriv uz pomoc senzora, samo ti treba jedno pola sata da se naviknes... I obavezno ga igraj iz prvog lica sa senzorom! Videces kada budes navikao neces vise pozeleti da koristis palice! Budi uporan! :D
E da jos nesto, igrati PS3 ili x360 na HDtv-u (posebno Oblivion,Gears Of War I MotorStorm) sa bezicnim dzojpadom i zavaljen u udobnu fotelju je f***ing neverovatno! :) Tesko mi je da sada bilo sta vise igram na PC-ju! Makar dok Crysis ne izadje!

SSA42597.jpg

Poslednja izmena:
Ah sto volim plug an' play ,) ^^

@Chava dodji na GoW veceras :cigar: :cigar:

MotorStorm je fenomenalan sa senzorom, samo treba da se uhodaš...
I meni je to potrajalo nekih sat-dva, ali posle je već letelo...

aaa jel se to neko hvali sa konzolama???
lepo, lepo, samo ne razumem šta će chavi dve dvojke???

E pa ajd i ja da se hvalim...

psxx1.jpg

Pa još povezano na ovo... (dvojka i trojka)

monsv3.jpg

Lepo je to kad je cela porodica na okupu...

Previse Sony-jevih proizvoda imas na prvoj slici prijatelju! :p Jos ti samo hvali neka Sony Bravia od 40" i bio bi kompletan! :D

Poslednja izmena:
Pa stvarno vam nije fora, pretvorili ste topic u "kakva je moja soba u kojoj se nalazi konzola" thread. Mojne da počnem ja da se hvalim. 24inch TFT, 32inch LCDTV, mašina sa 8800GTX-om i Xbox360 premium sa 2 wireless kontrolera i 40 igrica :)

Od igri za ps2 ne radi nista, probao sam GT4, Teken5, MGS3, samo je GTA Vice city proradio, bez zvuka, izgleda odvratno i konzola se zakucala posle par minuta
Samo da demantujem samog sebe:D sinoc sam uradio update na firmware 1.60 i proradilo je sve osim GT4, na monitoru ne izgledaju bas lepo ali je vrlo prihvatljivo.

Motorstorm je do yaya igra, online je ludnica:d :d a oni screenshotovi i traileri kojih sam se nagledao na tone ne mogu da docaraju ni najmanji delic osecaja kada se to realno igra.
Na PS store sam skinuo demo GTHD i F1 i sve je OK, ima jos Resistance, Motorstorm, Genji, RR7, moze da se kupi Tekken5 i jos neke igrice po ceni 5-10€, imaju traileri i spotovi, ma ima sasvim dovoljno sadrzaja da se za pocetak uzme samo konzola a kasnije odluci za igre, pod uslovom da imate brzu vezu, demo igre su 600-800mb.

Sve u svemu jos nemam nikakvu primedbu ni na igre ni na konzolu, jedino me muchi joypad:d

Slikao sam i ja svoju PS3 u hangaru za konzole, ali se u refleksiji vidi harli dejvidson
na kome sede moja žena i švalerka, dok je druga švalerka tu u mercedesu,
pa rekoh, neću da ispadne da se hvalim.

Superstaljin

Znaš ono ko klinci... nisam prvi počeo, pa da nastavim...

Pa stvarno vam nije fora, pretvorili ste topic u "kakva je moja soba u kojoj se nalazi konzola" thread. Mojne da počnem ja da se hvalim. 24inch TFT, 32inch LCDTV, mašina sa 8800GTX-om i Xbox360 premium sa 2 wireless kontrolera i 40 igrica :)

dzaba ti sve kad nemas ps3 :p :d

I to što kažeš :D. Ma, i PS3+Xbox360 se više isplati od PC-ja :D. Ajde sad, pljujte me :)
BTT: Stvarno jedva čekam da odigram Motostorm na nekom velikom LCD-u. Sad sam skinuo video i bez obzira što nije ni blizu onog prerenderovanog čuda od pre par godina, izgleda stvarno bolesno dobro...

Nazad
Vrh Dno