Šta je novo?

Koji TV kupiti

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
po meni ni jedan soundbar ne moze da bude bolji od 5.1, 7.1.... sistema

@momsab ne bio je neki sa švarcijem. ako se ne varam, istinite lazi ili total recall, mislim da je bio total recall, smesno je bilo gledati, nekako aprijatno kao da je snimano amaterskom kameron, cudan neobjasnjiv a krajnje neprijatan dozivljaj... pisalo se o tome i na temi za filmove... i tako su pustali sa vremena na vreme neke filmove
 
Poslednja izmena:
znači, nasvirani. nije to to
 
Nema niceg goreg sto sam gledao, no 48p Hobbit. Meni nije jasno kako tako ozbiljna produkcija ne vidi da to izgleda kao behind the scenes dokumentarac...

Sent from my SM-N975F using Tapatalk
 
Pa to nije ni lg ni samsung. Propala mi je kupovina oled tv-a, pa sad gledam nesto jeftinije. 55-65 inca, 800€ max. sta bi bio B.B. za te pare? Potreban mi je tv sa eon aplikacijom, imam vec box na drugom nesmart tv-u
 
Poslednja izmena:
Resenje je prosto, android box na oglasima za 40e (sasvim dovoljno za dobar) i najbolji TV za taj novac koji moze da se kupi....
Jer TV se kupuje zbog kvaliteta slike, jer je to valjda poenta, a neki android, linux ili sta vec sto je u osnovi smart funckije.

No dobro...Za 50inca U7QF lagano za best buy. Nazalost 55ica dosta skuplja ali i dalje odlican deal.
 
Zamolio bih Hisense i TCL tabore da smire strasti i odmore od reklamiranja u ovoj temi da ne bi tema išla pod ključ zbog temeljnog čišćenja, a dotični na prinudni neplaceni odmor. Hvala.


Sent from my iPad using Tapatalk
 
Pre bi ja uzeo neki lg, prvo zbog daljinskog, da nemam 2 komada, box me nervira, cesto mi se restartuje sam od sebe i cesto mi blokira i kad bi uzeo box, smart tv mi ne treba. Zato bas hocu da mi preporucite lg, mozda i samsunga, mada sam 3 sahranio. Eto do 800€. Direct led, VA panel, po mogucnosti 10bita,
 
Poslednja izmena:
Za te pare u prodavnici imaš Samsung Q60 i Q65, odnosno nano793 od LG (eventualno neki od prošlogodišnjih modela, npr. SM8200/8500, ako može da se nađe) i tu je kraj priče.
Ako ćeš preko oglasa, traži sam.
Ako ne žuriš, čekaj, prati, biće nekih akcija.
 
Zamolio bih Hisense i TCL tabore da smire strasti i odmore od reklamiranja u ovoj temi da ne bi tema išla pod ključ zbog temeljnog čišćenja, a dotični na prinudni neplaceni odmor. Hvala.


Sent from my iPad using Tapatalk

Taman su se oladili ;).Inace TCL CES 2021 -izgleda da ce da prestignu Samsung po broju prodatih primeraka 2021 (severna amerika ).;)
Realno ugusili su temu ali dok Lg ,Samsung, Sony ne izbace kvalitetnije televizore za manju cifru kinezi ce najverovatnije biti najvise zastupljeni u ovoj temi...
https://youtu.be/UK6tB89-2Lk
 
Poslednja izmena:
Ne, ja sam za to da svi pišemo utiske na osnovu review random likova sa YT koji smo gledali na preskokce i sa 1,5 ubrzanjem, to je najbolje...

Utisci korisnika TV-a iz prve ruke u realnim (kućnim uslovima) su prevaziđeni, i smatraju se "reklamiranjem" (LOL)...



P.S. @j.babicu ne mislim na tvoj post...
 
Nisu prevaziđeni, ali ti korisnici nisu ni poredili svoj TV sa ostalima iz klase, nego agresivno potenciraju samo na određenom brendu. Da li je namerno reklamiranje ili nije, nije ni bitno toliko, ali je ekstremno subjektivno.

Recenzije korisnika su dobra stvar, ali potenciranje na nečemu nije.
 
Ja bih rekao da je tebi malo dosadno.

Kad se ne napise sta zelis onda te svi napuse, jer se nisi izjasnio, sad kad sam napisao sta zelim i to je problem. Dogovorite se da li zelite pomoci ljudima. Posto ne znam koji modeli televizora imaju to sto zelim, zato sam i pitao ovde, jer ima dosta iskusnijih ljudi, a na internetu bi mogao da potrosim nedelje da bi nasao nesto. Posto su i tamo napisane specifikacije do pola ili ni toliko. trebalo bi da sam sa ovim sto sam napisao olaksao vama, da olaksate meni
 
Za te pare sam ti napisao šta ima da se kupi. A pošto si dodao VA, onda samo Q65 i ispunjen je samo uslov da je VA panel. Nije pravih 10 bita, nema 1000 nita. Od LG nema ništa za tebe.
Postavio si visoke uslove, malo para. Drugim rečima, tvoj filter zahteva nije prošao ni jedan televizor.
 
Poslednja izmena:
Da, 8+frc.
Ostaje ti q90t (ne znam da li ga u opšte i ima kod nas u prodaji), a ne znam da li je i on pravi 10 bit. Ima VA, FALD, 1000 nita, DLED.
A za te pare se već kupuje dobar OLED.
 
I q90t je 8bit panel.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk
 
Dobro. Hvala. Da li je q60 8bitni sa frc? Znaci treba mi nesto skuplje. Da li mozes da mi kazes koji skuplji tv ima sve to?
A što insistiraš na 10bit panelu? Znam ja njegove prednosti, ali te pitam da li si video razlike izmađu 8b+frc i 10b i da li vrede toliku razliku u novcu?
Mislim da možeš slobodno da tražiš i 8bit+frc, kao i da proširiš listu brendova.
Po meni je bitnija produžena garancija proizvođača od 5 godina kada su u pitanju nejeftini televizori.
 
Dobro. Hvala. Da li je q60 8bitni sa frc? Znaci treba mi nesto skuplje. Da li mozes da mi kazes koji skuplji tv ima sve to?

XH90 ti je nesto najblize tvojim zahtevima, jedino nema 1000niti, ali ni Q60 nema tj ima slabije osvetljenje od XH90, ima clanova koji su ga uzeli i koliko sam video po komentarima sasvim dobar TV za normalnu upotrebu. LG jedino Oledi vrede, Nanocell truba u odnosu na slicne Sony ili Samsung televizore osim ako ti bas bas trebaju veliki uglovi gledanja jer jedino oni furaju IPS u jacem segmentu..


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Nisam imao prilike da vidim, ne znam kolika je razlika u novcu. Sony mozda neki slabiji model, posto ovaj sto ste napisali, bas probija budzet. Jel puno gubim sa slabijim modelom?

Послато са Mi 10 Pro помоћу Тапатока
 
Ja sam uzeo jeftiniji 55XH80 i mislim da se puno gubi, ako se gledaju tvoji zahtevi (ne samo to). Meni i xh80 odgovara ali je xh90 bolji izbor, logično. Na mnogim izborima za tv 2020. godine se nalazi na listi najboljih lcd televizora.
Ima ih dosta koji su uzeli xh90, mogu da kažu svoja iskustva.
 
XH90 je i moj izbor bio pogotovo sto je 55 bila 105K(keš) na nekoj akciji ali kako mi TV nije crkao ( u tom trenutku cena 125K, 140K na rate) odlucio sam da cekam sto bolju cenu za egal 2021 model XH90 koji je valjda sada XJ90 ili tako nesto i jos ako bude dobra cena za 65icu top ako ne onda 55ica.
 
Teško da će XJ90 ili X90J biti cenovno povoljniji, naprotiv. Pre će XH seriji da padne cena, a biće dobra kupovina i u 2021. Kao što je XG bila odlična kupovina u 2020.
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno