Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Može omorika 1 da se iscenka za 999 din a da li i preko mejla ne bih znao.
Pozvali me juče baš i rekli da ako ugovor ističe za 5-6 dana npr. onda može Omorika 1 za 1000din. Ako ima više do isteka onda ide ono 20% na pretplatu ili bonus gb.

Sent from my Nova 5T using Tapatalk
 
Pre mesec dana sam im poslao zahtev da mi obračunaju naknadu za otkup ugovora,odgovora i dalje nema,kažu u rešavanju je i ne postoji rok u kom treba da bude rešeno.Pošto izgleda neće da ga reše nikad,šta mi savetujete? Da li prijava RATEL-u pomaže?
 
19.05. sam poslao Ratelu prigovor i dallje nisam dobio odgovor. Status predmeta je u obradi.
 
Kod MTS nikad više išta, rezervisao Samsung tablet, još me zvali da me pitaju da li hoću neku bolju ponudu, i kao zvaće me za dostavu.Pozovem danas , neverovatno neljubazna osoba, pogleda po jmbg i kaže, odbijeni ste. Velim ja a sto mi ne javite, kaže ona to nije nasa dužnost, kazem a zasto, veli nadrkan ženski glas "jer nemate nikakvu uslugu kod nas, i ne može na kredit, ako hoćete idite u poslovnicu i platite ceo uredjaj"

Nikad više sa tom državnom firmom, a čim istekne ugovor i Supernovu ukidam odmah
Drzavni monopol
J

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
 
Podnesem zahtev pre skoro nedelju dana da prenesem broj u Telenor, nisam imao ni vremena ni živaca da se cimam sa Mts-om oko dodatnih popusta i benefita, ako zovu nakon zahteva za prenos super, ako ne, nije ni bitno.
Tamo se odlučim za Go data sa 10gb neta za 999 din.

I zove me juče iz korisničkog Mts-a da ponudi: Zmaj za 999 uz aktiviran e-račun - standardnu ponudu od 200 minuta, 10gb i 10gb za Yt + neograničen net za sve čet aplikacije i društvene mreže... [emoji46] Dva puta sam pitao da mi ponovi jer je to za mene jako dobra ponuda. Dogovorimo se sve i treba još da odem do poslovnice da potpišem, a može i na kućnu adresu da pošalju ako nekome to više odgovara. I nešto što nisam znao - na Zmaju nema prenošenja nepotrošenog saobraćaja, pa ako nekome znači.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Ako nesto nisam pogrešno video, ta tarifa je redovna za svakog ko posle 1. Jula potpiše novu ug obavezu bez mobilnog telefona . Nisu ti nista učinili.

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
 
^
Pa ne znam, sad gledam i vidim da piše da se društvene mreže i aplikacije mogu aktivirati u vidu dodatka (nije navedeno koliko i da li nešto dodatno košta).
Ne pratim više kao ranije, pa moguće da me je zeznula ali dodatni net sem za Yt nisam video, makar ne istaknuto...
I odgovaraće mi tarifa kako god...


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Pazite ove iz MTS-a !! Poslali mi poruku SMS da treba da im platim 4494 dinara za otkup ugovora, a pre toga mi poslali službeni dopis da treba da platim oko 2100 dinara za otkup ugovora. Otići ću kod njih u filijalu i odneti im to pismo da vide.
 
Meni računali da plaćam tarifu za telefon 3 meseca po dinar, a telefonski smo dogovorili 1200 dinara + 99 za net limiter. U poslovnici su videli da sam u pravu, ali sam ipak podneo prigovor. Dobro je da sam proverio da li su mi uračunali 6 meseci po dinar za box 4 plavi.
 
Dosta dugo sam korisnik MTS-a i sada mi je prvi put posle duzeg vremena da ne znam sta dalje.
Prethodne dve godine sam koristio Omorika 3 paket i Samsung S9 koji sam uzeo preko njih. Ugovor istice za koji dan, a ponuda je ocajno losa.
Mene najvise interesuje internet, a potrosim ga od 20-40gb mesecno. Na Omorika 3 paketu sam imao 25+25gb i 10gb za Youtube i Twitch.
Da im dajem za Omoriku 3 3000din mesecno em mi je mnogo, em bi nekada bilo jedva da sastavim mesec dana, a nekada bi preterao. Da uzmem Soko tarifu ne dolazi u obzir.
U MTS poslovnici radnik mi samo sleze ramenima i govori mi da predjem na BOX 4 paket da bih dobio 100gb interneta. To ne dolazi u obzir jer sam sa internet provajderom veoma zadovoljan, a MTS od reklamiranih brzina 20/4 kucama pored mene dostavlja download od maksimum 600-800kB/s, zavisi kako kada..

Ima li neke druge opcije, druge mreze, neka povoljnija tarifa koje nisam svestan ili nisam video ili mi jedino preostaje da predjem na Zmaj bez ugovorne obaveze i nadam se da ce pred Novu Godinu dati malo povoljnije tarife pa da predjem opet na Omoriku 2 ili 3?
 
Ako imaš dual sim telefon uzmeš u mtsu ili vipu samo internet (50gb/1000din mts ili vip 100Gb/1200din), a drugu karticu za telefoniranje biraj šta želiš (Vip Neo, globaltel freepaid, mts omorika 1)
 
Plan 2: za single sim telefon

globaltel 1400din (neo minuti i sms + 10Gb net) + dodaci od po 5 Gb/300din
 
Mozes u telenoru uzeti Kucni net 150GB za 1600 din uz ugovornu obavezu.

Taj paket se moze povezati sa postpaid brojem i onda ti tih 150gb imas i na telefonu.

Recimo Total 2 je 1600 na 24 meseca, a moze i jeftinije ako prelazis sa telenor prepaida na postpaid (onda je oko 1000din).
 
Nešto se čudno dešava sa MTS-om, poprilično sam siguran da ili ih vodi nesposoban kadar ili hoće da unište ono što su izgradili. Mada možda ih samo boli piša.
Imam dva broja kod njih od toga jedan primarni sa mesečnim računima od 6 do 12000 rsd.
Drugi 2-4000 rsd.

Podnesem zahtev za prelazak u Telenor, za primarni broj, evo i portovanje pri kraju, a niko me pozvao nije da nešto ponudi, vidi koji je razlog itd. Kakvi čobani. Realno, ništa me ne bi zadržalo, samo....

Sent from my Huawei Mate20 Pro using Tapatalk
 
meni je ostalo bilo 8 dana do isteka ugovora niko nije zvao. ja sam nazvao i ponudili su mi 1200 omorika 1, uzeo sam jer broj nije na mene a ne mogu da cimam roditelje da idu da potpisuju kod drugog operatera. iskreno me mrzelo za 100 ili 200 dinara da se cimam sa svime time

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk
 
Pozdrav svima, cale koristi box 3 paket u kancelariji u Kos Mitrovici. Net fiksni i mobilni. Ugovor odavno istekao. On bi sad da produzi ugovor, ali box 2 fiksni i net, a da neki postpaid paket uzme u Kragujevcu, gde zivi. Mts firma na Kosovu je kao ćerka firma, ali... nije bas tako. Da li bi se on u toj varijanti tretirao kao novi korisnik ili postojeći? Pitam ako neko zna da mi odgovori i zbog eventualnih benefita...
 
Pozdrav svima, cale koristi box 3 paket u kancelariji u Kos Mitrovici. Net fiksni i mobilni. Ugovor odavno istekao. On bi sad da produzi ugovor, ali box 2 fiksni i net, a da neki postpaid paket uzme u Kragujevcu, gde zivi. Mts firma na Kosovu je kao ćerka firma, ali... nije bas tako. Da li bi se on u toj varijanti tretirao kao novi korisnik ili postojeći? Pitam ako neko zna da mi odgovori i zbog eventualnih benefita...

0800 123 123
 
Moj MTS portal ponovo omogućava dopunu kredita (za mene novost, nije radili pre mesec-dva dana), i sada se na spisku nalazi i Dina kartica, koje ranije nije bilo:
taS1YxU.png

Međutim, Dinom se ne može platiti.
MTS sajt preusmerava na BIB procesora (Banka Inteza) a oni ne rade autorizaciju Dine.
Pojeo vuk magarca.
 
Ja ne mogu da verujem da su toliki klosari i da su ukinuli besplatne minute u mrezi za Morava pakete. Produzio sam ugovor proslog meseca za caletov broj i sada mi odjednom stize ovaj prvi racun i to oko 3000. U trenutku mi nista nije bilo jasno, dok nisam video da su naplatili gomilu mts poziva u drugom delu meseca. A nisu ni spomenuli da je to ukinuto kada je produzen ugovor. Jos su malo podigli cenu paketa, a sa druge strane ukinuli te minute. Tako da upravo gledam gde bih mogao da predjem, a najblizi sam globaltelu, jer vip vise ne nudi onaj neo 2 paket. Ja ne znam da li neko gore od tih menadzera ima mozga, jer ce zaraditi u prvom mesecu kada zeznu ljude, ali ce zbog toga oterati dobar broj korisnika.
 
Svuda ti je isto. Jedva da iko nešto nudi. Meni su u MTS-u rekli da moram sve posebno da uzimam(fiksni, TV, net) kako bi ostvario popust kao invalid, jer na box pakete ne daju popust, sem onog standardnog od 6 meseci za dinar.

Burazera su u Telenoru ladno iskulirali. Pošto mu ističe ugovor, otišao je da vidi da li mu nude nešto kao dugogodišnjem korisniku i odgovor je bio u fazonu "ono što je na sajtu, to Vam je to".

O SBB-u da ne pričam.

Meni ističe ugovor u oktobru i za sada su mi ponudili 2 meseca po dinar ili više interneta u paketu.
 
Ja nemam takva iskustva... Pošto oni na nama uvek dobro zarade, nemam emocije pri cenkanju i do sada sam uvek uspevao da izboksujem nešto.
Kod SBB sam za produzetak ugovora uvek dobijao sve kao novi korisnik(iako je bilo ništa ili 2 meseca), novi ruter kada se pojavio (Ubee 2.4/5Ghz)...
Sad u junu sam prešao na BOX 4 i dobio 8 meseci po 1din(standardno je 6), a do tada sam imao Omorika 1 koji sam plaćao 1099din...
Sve može, ali ljubazno, strpljivo, morate znati ponude...

Savet, sve što možete od ugovora, potpišite pred Novu Godinu, tad se daje uvek nešto.

Kod MTS, potpišite ugovor na kraju meseca i dobićete kompletan paket(minuta i interneta) koji se prebaci u sled mesec, a posto za dan dva ništa ne potrošite, startujete duplirani.

Poslato sa YAL-L41 pomoću Tapatoka
 
Zilion puta ponovljeno.
Ako zelis popuste i dobre uslove za produzetak ugovora, moras ih cimati preko FB, Tvitera i drugih drustvenih mreza, ili podneses zahtev za prelazak na drugu mrezu.

Sto se SBB-a tice, preseo bi ti prelazak kod drugog provajdera i pored 6 meseci po 1 din. veruj mi.
 
Otisao da raskinem i dobijam od njih *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*ski odgovor. "Ne mozete da raskinete, a da ne platite sve pretplate do kraja ugovora". Normalno, pozovem se na zakon i kazem da to nije tacno, vec da samo treba da platim razliku od par stotina dinara koliko predstavlja razlika u ceni sa i bez popusta za tih mesec dana ugovora. Opet oni svoju pricu kako to nije tacno i kao: "Poslace vam kroz par dana sms-om koliko iznose sve te pretplate do kraja, tj. koliko treba da platite pri raskidu". Rekoh nema problema posaljite, a ja cu to da prosledim u prijavi RATELU i Trzisnoj inspekciji, zajedno sa ovim u sta me uporno ubedjujete.
 
I sta oni kazu na to? Ne odustaju od priče?

Poslato sa MAR-LX1A uz pomoć Tapatoka
 
Dosta dugo sam korisnik MTS-a i sada mi je prvi put posle duzeg vremena da ne znam sta dalje.
Prethodne dve godine sam koristio Omorika 3 paket i Samsung S9 koji sam uzeo preko njih. Ugovor istice za koji dan, a ponuda je ocajno losa.
Mene najvise interesuje internet, a potrosim ga od 20-40gb mesecno. Na Omorika 3 paketu sam imao 25+25gb i 10gb za Youtube i Twitch.
Da im dajem za Omoriku 3 3000din mesecno em mi je mnogo, em bi nekada bilo jedva da sastavim mesec dana, a nekada bi preterao. Da uzmem Soko tarifu ne dolazi u obzir.
U MTS poslovnici radnik mi samo sleze ramenima i govori mi da predjem na BOX 4 paket da bih dobio 100gb interneta. To ne dolazi u obzir jer sam sa internet provajderom veoma zadovoljan, a MTS od reklamiranih brzina 20/4 kucama pored mene dostavlja download od maksimum 600-800kB/s, zavisi kako kada..

Ima li neke druge opcije, druge mreze, neka povoljnija tarifa koje nisam svestan ili nisam video ili mi jedino preostaje da predjem na Zmaj bez ugovorne obaveze i nadam se da ce pred Novu Godinu dati malo povoljnije tarife pa da predjem opet na Omoriku 2 ili 3?

Samo da se javim sa apdejtom.
Hvala svima koji su dali savete. Nisam rekao da mi je bitno da potpisem ugovor na 12 meseci jer i sledece godine nisam siguran da li cu biti u Srbiji, a 24 meseca kod MTS-a ili drugog provajdera mi je mnogo.
Danas mi je istekao ugovor, receno mi je da dodjem da potpisem novi. Nikakve opcije mi nisu niti ponudili, niti predlozili. Ni telefon, ni postpejd tarifu, ni bilo kakve pogodnosti. Samo su me pitali sta cu dalje?
Objasnim celu situaciju i ono sto je meni potrebno i naravno sve sto moze da se ponudi jeste Soko tarifa za 4500din na ugovor od 12 ili 24 meseca ili 6000din bez ugovorne obaveze. Nikakve druge pogodnosti ne mogu da mi daju. Fazon uzmi ili ostavi, a nas bas briga. Niti su me kontaktirali pred istek ugovora da ponude nesto preko poziva, niti su mi odgovorili na mail koji sam im poslao.
Da predjem u Telenor i uzmem Total 30 sa 60gb interneta onda me opet vezu na 24 meseca, a bez ugovorne obaveze 4050din sto mi je opet mnogo.
Na kraju sta cu drugo nego Zmaj tarifu bez ugovorne obaveze, da cutim i cekam bolju ponudu od bilo kog provajdera, a da je na 12 meseci.
Radnike u predstavnistvu nije nesto zanimalo to sto sam imao da im kazem ili pitam za neke pogodnosti, a niti sto prelazim sa racuna od 6500din na 1150din mesecno.
Znalo je i pre biti lose i nisu bile dosta dugo bas nikakve tarife ali ovo je sto se tice MTS-a dno dna.
 
Pozdrav ljudi

Potpisao sam 4-og septembra ugovor na Zmaj sa benefitima i skontao da mi ne odgovara jer mi je 200 minuta premalo. Da li mogu da im tražim Omoriku 1 sa benefitima koje mi je nudila jer mi trebaju neo minuti? Da li tu važi onih 15 dana (ili koliko već) da može da se odustane, tj. menja tarifa bez plaćanja penala? Kako to funkcioniše?


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Uvek možeš da predjes na veći paket samo vidi oko benefita, da si to odmah dogovorio dobio bi sigurno bolje uslove sada verovatno možeš samo da oreneses dogovoreno

Sent from my Mi A3 using Tapatalk
 
Nazad
Vrh Dno