Šta je novo?

Banka Intesa

Tokom meseca ceo taj iznos imaš na gomili, za nepredviđene situacije. Ako se desi da ti zatreba, imaš lak, trenutni (ali ne i jeftin) način zaduživanja, plus što je bar malo odložen. Dakle, stanje mog tekućeg je u svakom momentu veće od mesečne obaveze po cc.

Zašto bih trošio svoje pare tokom meseca, ako besplatno mogu da koristim tuđe?

Plus besplatno plaćanje na rate, ali to može i debitnom.

Jedini napor koji ulažem - nekoliko klikova desetog u mesecu.

Da li su mogli više da iskomplikuju IPS skeniraj - da bih nešto platio na taj način moram četiri puta da skeniram otisak prsta...

Naravno, nije mi teško da to uradim ali to opet ne znači da ga nisu zakomplikovali i da nije moglo brže/kraće.

Preko prečice samo jednom?
Mislim da i tad imaš barem dva puta.
Kad se otvori preko prečice ide scan, pa kad skeniraš qr kod pa potvrđuješ plaćanje ide još jednom haha
Ako ne grešim naravno, ali mislim da je barem dva puta

Skeniranje iz galerije tri puta.

Uđem u aplikaciju i idem na IPS pa na IPS skeniraj - prvi put.
Uđem u galeriju, izaberem screen I kliknem na kvačicu gore desno - drugi put.
Posle nastavi - nastavi - plati - treći put.

Sa ips plati ja na NISu kada hocu da plstim a da se ne ulogujem u aplikaciju nikada mi transakcije ne prodje, uvek se odbije, moram da udjem u aplikaciju pa na placanje i onda ips plati. Tada uvek prodje transakcija.

Neko je spominjao problem sa ips skeniraj, da mu adresa nije validna... Meni se to desava ako koristim shortcut na prvoj strani kad otvorim app. Ako se ulogujem u app pa onda odem na ips skeniranje onda je sve ok.

Nazad
Vrh Dno