Šta je novo?

Više od 40 odsto Android korisnika zainteresovanih za preklopne telefone razmotrilo bi prelazak na iPhone Duo

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
iPhone-Duo-Android-korisnici.webp

Više od 40 odsto Android korisnika zainteresovanih za preklopne telefone razmotrilo bi prelazak na iPhone Duo​

iPhone Duo privlači deo Android korisnika zainteresovanih za preklopne telefone, ali cena, kamera i ograničenja iOS sistema ostaju prepreke

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/uredaji/...elefone-razmotrilo-bi-prelazak-na-iphone-duo/

pa koliko njih nosi cigletine od skoro 7”, ovo sklopljeno je manje od tih.

Ne znam ko je pravio statistiku .al ja to ne verujem,Ja volim tehniku ali nikad ne bi kupio ni samsung a pogotovu ios .sklopive telefone ...prvo sto je ovo za nas standard previse ,A Iz price sa ljudima nisam cuo ovako nesto .Mnogi su menjali ekrane samaung telefona u prvoj god koriscenja, ...tako da takav stres sebi ne bi dozvolio za tu cifru ...tatehnika sklopivih ce mozda za 10 godina trk biti kako treba . Cak i obicni teleoni vise nemaju napredka...stave novi cip .promene boju raspored kamera .a sad je skupa memorija 100e gore .. posle poskupi cip ...jos 100e gore ...i evo ga novi telefona dajdte 1500eura za par meseci ce novi opet...sve vise je narod svestan toga .Moji poznanici niko ne menja telefon 3 do 4 godine ako ne i vise ako radi i ako ga cuvaju ...jos manje razmisljaju da palte 2500 eura za ovakvo nesto ...kupices auto polovan za te pare . Krajnjem slucaju svaki telefona odradi svoje ...pozivi poruke koje su bitne ...ostalo je pomodarstvo

Koristim odvajkada iPhone, to mi je prvi smart Phone u životu, ali....
2500 EUR? Mnogo je to para za telefon, kakav god bio i kod ga pravio. Za te pare može da se kupi Macbook Pro.
Fold preklop? Ne hvala, lično ne vidim adekvatnu primenu koja bi meni odgovarala.
Flip preklop? O da, to je nešto što ću sigurno kupiti, kada tehnologija dostigne punu zrelost, a cena ne bude preterana za jedan telefon.
Ne bih koristio Fold telefon ni da ga dobijem za džabe, ili bih ga prodao ili bih ga poklonio.

Nije stvar ni u parama u ovom slucaju, jednostavno mi ne deluje prakticno, uz previse kompromisa.

Koristim odvajkada iPhone, to mi je prvi smart Phone u životu, ali....
2500 EUR? Mnogo je to para za telefon, kakav god bio i kod ga pravio. Za te pare može da se kupi Macbook Pro.
Fold preklop? Ne hvala, lično ne vidim adekvatnu primenu koja bi meni odgovarala.
Flip preklop? O da, to je nešto što ću sigurno kupiti, kada tehnologija dostigne punu zrelost, a cena ne bude preterana za jedan telefon.
Ne bih koristio Fold telefon ni da ga dobijem za džabe, ili bih ga prodao ili bih ga poklonio.
Slazem se i ne slazem sa tobom. Ja imam fold7, savrsen uredjaj. Veruj mi, u poslednjih 15 godina radim sa tehnikom i ne postoji uredjaj koji mi nije prosao kroz ruke. Fold7 je prvi za koji sam rekao wow. Uzeo sam nov, pre godinu dana, platio oko 150.000 (ne znam sada tacno, crni petak, tehnomanija). U to vreme poklon cena. 2500e definitivno ne i ovo sam jedva prelomio. Uvek mi je granica bila oko 1000e, S serija godinama. Hteo sam flip i uzeo bih, jer je bio ispod 100k, ali me sprecio exynos.

Fold/Flip ce biti ok tek kad reše problem sa folijama bez kojih ekran crkava a skoro svakom se odlepe u nekom trenutku. Samy pokriva jednu zamenu u garanc....tako da po meni je to još uvek polu proizvod. Videćemo kako će Apple proći, al znajući ko im pravi ekrane ne verujem da će biti mnogo bolje.

Ulica rađa grešnike, i ja sam jedan od njih.

Taj sam!
Ne znaju ovi sto nikada nisu koristili foldable koliko je ovo pipavo i krhko.
Mene je osiguranje spasilo, a njih ako ne uzmu isto ceka ne tako lepo osecanje.

Licno bih isao prvo da probam kako to uzivo izgleda i kakav je osecaj, a onda bi bas onako dobro razmislio da li da dam pare.

Ajfon ovde ne sme da se kritikuje. Ja sam zbog toga dobio 3 kaznena pojena sa obrazlozenjem - "trol" ! Ko je da je, da Bog da mu ispao telefon 😄

Poslednja izmena:
Više od 40 odsto Android korisnika zainteresovanih za preklopne telefone razmotrilo bi prelazak na iPhone Duo
Ozbiljno, ovo je plaćeni oglas?
Šteta je da ne bude, ovakva distorzija stvarnosti treba da se naplati.

Preklopni telefoni su sada oko 2% Android tržišta.

Po informaciji iz teksta, 40% od toga su zainteresovani i za Apple preklapač. Dakle 0.8% androidaša je zainteresovano za Apple preklapač.

Neke vesti ko da interpretira SNS...

😀

Zainteresovani nisu i vlasnici .. mala zackoljica ..

Nazad
Vrh Dno