Šta je novo?

Temu - online prodaja (praćenje pošiljki u zasebnoj temi) - FAQ u postu broj 2

^nema. Ja uzimam samo kad mi se pojavi 20% kupon inače mi se ne isplati. A pokupovao sve živo što me zanimalo i ne svrbi me više ko pre 🙂

Hm, ovo sa Kodak 1TB SataIII ssd-ovima je baš mešano meso. Imam ih ukupno 6. Od toga 4 sa TLC nandovima i 2 sa QLC. Memorijski čipovi su Sandisk, Micron ili Samsung, kontroleri su Silicon Motion SM2259XA kod svakog sem zadnjeg koji je stigao pre dve nedelje i ima Yeestor kontroler i najverovatnije QLC nand sudeći po firmveru.
Ovi sa TLC nandovima su OK, drže 100/100% u Sentinelu već više od 130 radnih dana. Sasvim druga priča sa QLC nandom, Nakon 25-30 dana opada health na 80%, performance je oko 90% i počinju da se pojavljuju bad sectori (barem kod mene je tako).
Priložio sam i CrystalDiskMark rezultat potpuno praznog SSD-a sa QLC nandom i SM2259XA kontrolerom. SSD ima 6 bad sectora i ima oko 30 radnih dana.
Evo update stanja Kodak X120 Pro SSD-a.

Prilozi

• kxs120.webp
    kxs120.webp
    29.4 KB · Pregleda: 86
  • kxs1201.webp
    kxs1201.webp
    60.7 KB · Pregleda: 86
Evo update stanja Kodak X120 Pro SSD-a.
Imas neki link Kodak X120 Pro SSD-a da je sa TLC nandom? Ili je nemoguce unapred znati sa kojim je nandovima. Imam neiskoriscenog kredita pa bih da pazarim jedan.

Imas neki link Kodak X120 Pro SSD-a da je sa TLC nandom? Ili je nemoguce unapred znati sa kojim je nandovima. Imam neiskoriscenog kredita pa bih da pazarim jedan.
Sve je lutrija. Uzeo sam tada 6 komada, 2 su bila defektna u roku od 30 dana. Prvo se pojavili bad sektori, pa je health pao i na kraju postali neupotrebljivi. Tako da zavisi od puke sreće.

Poslednja izmena:
Slucajno sam u jednoj app za skeniranje kliknuo na Temu app, sad me ubise sa reklamama tj ponudama da zavrsim prijavu i ostavim podatke u app, poceli su sa 20k pa 30, 35 i sada smo stigli do 150.000 din u kreditu i bonovima i jos pride 7 poklona 🙂, da li je neko voljan da mi objasni u cemu je stvar tj prevara?

"Prevara" je da moraš 20 dana redovno svaki dan da ulaziš u tu igru i za svaki od tih 7 poklona da kupiš još nešto u vrednosti 1200-2000 dinara. Pride dobijaš te neke kupone ako ćeš da kupuješ još nešto, pa ti umanje cenu. Sve u svemu spremi nekih pola miliona da potrošiš da dobiješ tih 150000. 🙂 U realnosti, ako probereš tih 7 nagrada da ti stvarno treba i vrede, onda uz tu neku kupovinu drugih stvari može da se dobije solidan popust. A ne moraš svih 7 nagrada ni da kupiš/osvojiš, samo ono što želiš. Ukratko. Za detaljnije info pretraži na temi qqqq ili Kalendar popusta.

moze svasta da se izvuce uzeo a4 termalni stampac koji prima i rolne i folded preko qqqq i odlican je probao neku sliku za test i iznenadio se
ja za beleske koristim 58mm stampac povezan za pc isto ga izvukao prosli put na qqqq i web aplikaciju koju sam sam napravio
pozdrav

Kod mene vec dugo nije dostupan taj kalendar popusta. Jedino mi nude ono da kupim dve stvari pa da mi daju kupone, ali i njih su smanjili, pa kad uracunam ovu carinu zaista se malo isplati kupiti bilo sta.

Ponovo dobio promociju, naručim jedan proizvod (za 350 din. nije tražilo ni min. od 1700) i dobio ove kupone. Navodno važe 7 dana ali sw mogu reaktivirati kroz korisničku službu u narednih 60 dana. Po meni trenutno najbolja promocija.

40303.webp

Ponovo dobio promociju, naručim jedan proizvod (za 350 din. nije tražilo ni min. od 1700) i dobio ove kupone. Navodno važe 7 dana ali sw mogu reaktivirati kroz korisničku službu u narednih 60 dana. Po meni trenutno najbolja promocija.

Pogledajte prilog 556324
I ja samo kupone koristim od tih njihovih promocija. Najisplativije je i nema kupovanja nekih nepotrebnih gluposti. Kupiš jednu sitnicu i dobiješ kupone da ih koristiš za kupovinu stvari koje ti stvarno trebaju.

Meni ovo daje za kupovinu jednog artikla kupone ali malo bolje, 1000 popust na 2200, 2500 na 6400, ta dva uglavnom iskoristim pa opet kupim artikal i tako u krug. Kuca se rebate100 ali ne daje svakom tako jer na neke druge naloge mi trazi 15 artikla ne znam od cega zavisi.

Meni ovo daje za kupovinu jednog artikla kupone ali malo bolje, 1000 popust na 2200, 2500 na 6400, ta dva uglavnom iskoristim pa opet kupim artikal i tako u krug. Kuca se rebate100 ali ne daje svakom tako jer na neke druge naloge mi trazi 15 artikla ne znam od cega zavisi.
I meni je tako ranije, sad mi prvi put dalo ove kupone. I ovi od 500 nisu loši, jedna jača porudžbina može da se podeli na dve, pa iskoristiti 2x500

Nazad
Vrh Dno