Šta je novo?

Temu - online prodaja (praćenje pošiljki u zasebnoj temi) - FAQ u postu broj 2

^nema. Ja uzimam samo kad mi se pojavi 20% kupon inače mi se ne isplati. A pokupovao sve živo što me zanimalo i ne svrbi me više ko pre 🙂

Hm, ovo sa Kodak 1TB SataIII ssd-ovima je baš mešano meso. Imam ih ukupno 6. Od toga 4 sa TLC nandovima i 2 sa QLC. Memorijski čipovi su Sandisk, Micron ili Samsung, kontroleri su Silicon Motion SM2259XA kod svakog sem zadnjeg koji je stigao pre dve nedelje i ima Yeestor kontroler i najverovatnije QLC nand sudeći po firmveru.
Ovi sa TLC nandovima su OK, drže 100/100% u Sentinelu već više od 130 radnih dana. Sasvim druga priča sa QLC nandom, Nakon 25-30 dana opada health na 80%, performance je oko 90% i počinju da se pojavljuju bad sectori (barem kod mene je tako).
Priložio sam i CrystalDiskMark rezultat potpuno praznog SSD-a sa QLC nandom i SM2259XA kontrolerom. SSD ima 6 bad sectora i ima oko 30 radnih dana.
Evo update stanja Kodak X120 Pro SSD-a.

Prilozi

• kxs120.webp
    kxs120.webp
    29.4 KB · Pregleda: 81
  • kxs1201.webp
    kxs1201.webp
    60.7 KB · Pregleda: 81
Evo update stanja Kodak X120 Pro SSD-a.
Imas neki link Kodak X120 Pro SSD-a da je sa TLC nandom? Ili je nemoguce unapred znati sa kojim je nandovima. Imam neiskoriscenog kredita pa bih da pazarim jedan.

Imas neki link Kodak X120 Pro SSD-a da je sa TLC nandom? Ili je nemoguce unapred znati sa kojim je nandovima. Imam neiskoriscenog kredita pa bih da pazarim jedan.
Sve je lutrija. Uzeo sam tada 6 komada, 2 su bila defektna u roku od 30 dana. Prvo se pojavili bad sektori, pa je health pao i na kraju postali neupotrebljivi. Tako da zavisi od puke sreće.

Poslednja izmena:
Slucajno sam u jednoj app za skeniranje kliknuo na Temu app, sad me ubise sa reklamama tj ponudama da zavrsim prijavu i ostavim podatke u app, poceli su sa 20k pa 30, 35 i sada smo stigli do 150.000 din u kreditu i bonovima i jos pride 7 poklona 🙂, da li je neko voljan da mi objasni u cemu je stvar tj prevara?

"Prevara" je da moraš 20 dana redovno svaki dan da ulaziš u tu igru i za svaki od tih 7 poklona da kupiš još nešto u vrednosti 1200-2000 dinara. Pride dobijaš te neke kupone ako ćeš da kupuješ još nešto, pa ti umanje cenu. Sve u svemu spremi nekih pola miliona da potrošiš da dobiješ tih 150000. 🙂 U realnosti, ako probereš tih 7 nagrada da ti stvarno treba i vrede, onda uz tu neku kupovinu drugih stvari može da se dobije solidan popust. A ne moraš svih 7 nagrada ni da kupiš/osvojiš, samo ono što želiš. Ukratko. Za detaljnije info pretraži na temi qqqq ili Kalendar popusta.

Nazad
Vrh Dno