One-Dimensional Man
Zapažen
- Učlanjen(a)
- 07.09.2026
- Poena
- 20
^nema. Ja uzimam samo kad mi se pojavi 20% kupon inače mi se ne isplati. A pokupovao sve živo što me zanimalo i ne svrbi me više ko pre 🙂
Ima njih odavno, stalno se pojave i odu. Ja sam kupio svoj Pagani prije godinu dana.Ko voli kineske satove pojavili se Pagani i Steeldive na Temu-u.
Evo update stanja Kodak X120 Pro SSD-a.Hm, ovo sa Kodak 1TB SataIII ssd-ovima je baš mešano meso. Imam ih ukupno 6. Od toga 4 sa TLC nandovima i 2 sa QLC. Memorijski čipovi su Sandisk, Micron ili Samsung, kontroleri su Silicon Motion SM2259XA kod svakog sem zadnjeg koji je stigao pre dve nedelje i ima Yeestor kontroler i najverovatnije QLC nand sudeći po firmveru.
Ovi sa TLC nandovima su OK, drže 100/100% u Sentinelu već više od 130 radnih dana. Sasvim druga priča sa QLC nandom, Nakon 25-30 dana opada health na 80%, performance je oko 90% i počinju da se pojavljuju bad sectori (barem kod mene je tako).
Priložio sam i CrystalDiskMark rezultat potpuno praznog SSD-a sa QLC nandom i SM2259XA kontrolerom. SSD ima 6 bad sectora i ima oko 30 radnih dana.
Imas neki link Kodak X120 Pro SSD-a da je sa TLC nandom? Ili je nemoguce unapred znati sa kojim je nandovima. Imam neiskoriscenog kredita pa bih da pazarim jedan.Evo update stanja Kodak X120 Pro SSD-a.
Sve je lutrija. Uzeo sam tada 6 komada, 2 su bila defektna u roku od 30 dana. Prvo se pojavili bad sektori, pa je health pao i na kraju postali neupotrebljivi. Tako da zavisi od puke sreće.Imas neki link Kodak X120 Pro SSD-a da je sa TLC nandom? Ili je nemoguce unapred znati sa kojim je nandovima. Imam neiskoriscenog kredita pa bih da pazarim jedan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari