Šta je novo?

Ananas vauceri - potraznja i razmena (pravila u prvom postu)

A kad je to bilo otprilike vremenski? Možda stvarno postoji period kada ne šalju. Ja, eto, juče navedoh primer kako se letos neko sa nalogom starim svega desetak dana žalio i dobio ga je naknadno, sa sve izvinjenjem. Takođe, da li ste članovi a+ kluba? Možda ima neke veze i sa tim, šta znam. Taj nalog je po automatizmu bio uz čuvanje kartice i prvu porudžbinu.
Zena u decembru prosle godine nije dobila, a ja ove u maju. Videcemo sada kada dodje decembar da li ce njoj da puste ili ne.
Inace stalno narucujemo svasta jer nam ispada najpovoljnije (uz vaucere sigurno), mislim da smo Ananas+ clanovi vec par godina unazad, bez prekida.

Kad se uzmu u obzir sve prethodne poruke, ispada da stvarno nema pravila. Čudno, ali to je što je. Utoliko mi je fascinantnije što je prošla žalba koju pominjem.

Na sva tri profila dobio u julu, na starom koji ne koristim nisam, kada sam pisao rekli su da naknadno ne mogu da izdaju a da ne znaju zasto nisam dobio, da proverim spam da proverim da jisu ugasene notifikacije i to je to, i jos su pitali da li sam menjao datum jer kad se upise prvi put posle ako se promeni ne dobija se vaucer nikad, kao zbog zloupotrebe u fazonu verovatno ako neko napravi nalog i stavi rodjendan za 5 dana da ga nece dobiti.

Ja dobio u maju 2024 i 2025, u ovoj 2026 nista.
Na zeninom profilu dobila decembra 2023 i 2024, a 2025 nista. Sad cemo videti da li ce jos poslati decembra 2026. Bas sam proverio i notifikacije i slicno, bukvalno su sve ukljucene na oba profila. Datume naravno nismo menjali. Eventualno da im pisem dan pre rodjendana, da ih podsetim 😀

Prilozi

• ananas rodjendan.webp
    ananas rodjendan.webp
    19.3 KB · Pregleda: 55
Ja sam tek prosle godine popunio profil sa datumom rodjenja, da bih dobio taj vaucer i prosle godine mi nisu poslali. Ovo godine mi je uredno stigao i to dan ranije, kao da bih mogao sto pre sebi da kupim nesto za rodjendan 🙂

Samo nemojte ništa par meseci pre rođendana kupovati,pa da bi te ponovo podstakli da kupuješ stigne ti rodjendanski vaučer.

Pozdrav svima, menjam vaucer 5/30 za vaucer 2/10 sa ananas vaucerice.
Ako je neko zainteresovan slobodno me kontaktirajte 🙂

da li se nekom desilo da kad ukuca kupon i ide na IPS placanje, da mu timeout-uje payment gateway i kad ponovo pokusa da doda isti taj kupon, kaze mu da je kupon iskoriscen?

Moras da pises podrsci da ti daju drugi kupon ili reaktiviraju taj

Ako neko ima vaučer 2000/10000...🙂

Nazad
Vrh Dno