Šta je novo?

PlayStation 5 - Šta treba znati o prvom uključivanju, korišćenju i održavanju

Ja već tri dana pokušavam preko apple pay da kupim igricu i dalje neće. Preko 10 igara sam kupio od nove godine i sve je prošlo ok. Nalog UK naša visa kartica.

Paypall prolazi na USA i Slovenija. Kupljeno prije par dana

Mislili smo da mora adresa pravog vlasnika kartice 🙂

😂😂😂 legendo!
Pravimo zurku useljenja 🎉🎉🎉
Od koje banke si koristio karticu,meni ne prihvata od Yettel banke pa...

Poz svima, obzirom da sam nov u svemu ovome oko ps 5 jer i dalje India kao ps store najbolja opcija ? Da li da kupujem direktno karticom ili paypalom ili morm da idem preko vaučera i sl.

Preko vaučera do kojih tesko doci,kao ulje i secer 90'
Cak ga vidis ,cak ga ne vidis🤣

Poz svima, obzirom da sam nov u svemu ovome oko ps 5 jer i dalje India kao ps store najbolja opcija ? Da li da kupujem direktno karticom ili paypalom ili morm da idem preko vaučera i sl.
Možeš da isprobaš i Japan, pisao sam ja o načinu kako da se završi u nekoj od PS tema. Može naš PayPal za plaćanje, a cene su prilično povoljne. Ja trenutno koristim PS+ Premium koji me je oko prošlog Crnog petka izašao nešto više od 30 € za godinu dana. Ima par začkoljica, tipa sve je na japanskom i ne može da se promeni na engleski i da bi skidao Cero Z (18+) igre moraš da imaš japansku platnu karticu dodatu na nalog, ali ništa nerešivo, čisto da imaš i alternativu, pošto su indijski vaučeri očigledno u ozbiljnom deficitu u poslednje vreme.

Polomi se oko vaučera. Tankoza. Imam nalog na UK i na Inidiju, napravio 2 komada. Koja je najpovoljnija varijanta uzeo bih fc27 i essential biću zakovan za krevet neko vreme, pa prvi put sad ovo i kupujem. Uzeo Sony juče. Hvala.

Japan premium koristim od days of play akcije i kostao je nesto manje od 50e, cijene manje od svih naloga sto imam. Gta 6 sigurno jeftiniji za 15-20e. Tako da treba razmisliti o japanu uvijek.

Japan ima dve mame, store na japanskom i cero z limitaciju. Iznenadio sam se npr. da SH2 nije cero z. Taman sam uspeo da ga odigrao pre nego ode iz ps+.

Ma ko da se ganja na japanskom,google translate i cuda.
Turska moze da bude opcija B posle Indije,extra mi je izasao 95€,jos ako ga podijelis dzabe....

Na Japancu sam probao da igram Bloodborne, e tu je tek ***** jer je sve u igri na japanskom. Nije bilo opcije da se menja jezik, brzo sam odustao...

Nazad
Vrh Dno