Nidza lepo reče van Srbije... To što je kod nas mreža punjača takva kakva jeste, to ne znači da je EV loš. Uostalom nekad ni gorivo nismo imali na pumpama, delili se bonovi, pa nismo kukali da SUS automobili ne valjaju.Ko nije vozio električni auto, bolje da ne teoretiše o lagodnosti i komforu punjenja na dužem putu. Ja do Užica nisam mogao da idem električnim, jer mape kažu da nema gde da se puni, već sam išao dizelom. Mogu tek da zamislim scenario gde od 1 ili 2 usputna punjača ne radi nijedan, ili su zauzeti pa mora da se čeka.
Pa dobro, glavni aspekt koji nas sve muči kod EV-a je domet i vožnja autoputem, poređenje sa SUS motorima je neizbežno. Sa čim da ga poredimo, sa digitronom?Dajte neku temu za dizel da se svi pohvale koliko prelaze da rešimo to.
Ne znam koji je ovo post u temi da neko random uleti da kaže koliko prelazi sa dizelom.
Nisam rekao da ne izlazim na pisanje i na pauze. Poenta je da ja imam slobodu da biram kada hoću na pauzu, gde i koliko dugo ce ta pauza da traje, a sa EV vozilom to nije tako. Ne znam čemu ljutnja? Što se tiče putovanja avionom, nema direktnih letova za destinacije koje meni trebaju zbog posla, a da presedam i putujem ceo dan, opet gubim mnogo vremena, i izadje me skuplje nego da putujem kolima. Da za vratimo na električna kola. Da li neko sa foruma ima Deepal s05, ili su sve pokupovali taksisti koji ne posećuju forum?Porediš kako putuješ negde i gde praviš pauze sa porodicom i koliko traju te pauze. 1200km sa tim dizelom je skoro svakom normalnom čoveku potpuno nebitno. Ja ne znam ko sa malom decom ne izađe iz auta na pišanje 12 sati.
To je Tesla. Naša bembara je dosta naprednija po tom pitanju.
Jesam malo preterao u skladu se prethodnom diskusijom.
Jel tacno da se na svim punjačima prepolovi snaga ako se nakače dva auta?
Novi i3 više može na bateriji nego mnogi SUS benzinci, čak i na autoputu. Nije EV tehnologija gora, nego mi nemamo para za premium 😉Poenta je da ja imam slobodu da biram kada hoću na pauzu, gde i koliko dugo ce ta pauza da traje, a sa EV vozilom to nije tako.
Mislim da je ovo sa dometom (i dalje) preterivanje. Neko je ovde nedavno napisao da je išao do Italije i nazad sa BYD Atto 2, tako da priča da ne može na struju ne drži vodu. Prošle nedelje sam gledao Alvirovića koji je išao do Češke i prikazao je kakva je situacija sa punjačima u Mađarskoj, Slovačkoj i Češkoj.Pa dobro, glavni aspekt koji nas sve muči kod EV-a je domet i vožnja autoputem, poređenje sa SUS motorima je neizbežno. Sa čim da ga poredimo, sa digitronom?
Sa drugim EV?Pa dobro, glavni aspekt koji nas sve muči kod EV-a je domet i vožnja autoputem, poređenje sa SUS motorima je neizbežno. Sa čim da ga poredimo, sa digitronom?

Naravno da nije broj punjača pokazatelj kakva je država, tuga smo i mi i Bugari. Ali ova izjava bez pokrića da smo mi za Bugarsku Nemačka zvuči kao da je došla iz centrale vladajuće stranke. Da ne politizujemo ovu temu, evo izvukao sam jedno poredjenje dostupnih podataka o parametrima koji odredjuju kvalitet života, analizu je je radio jedan plaćeni AI tool. Ipak ima nešto i u punjačima...Nije broj punjača pokazatelj kakva je država. Mi nemamo možda punjača dovoljno ali smo Nemačka za Bugarsku. Ko je bio malo van Sofije sve mu je jasno. Pritom i Sofija je tuga.

SUS-ovi su do ovog nivoa stigli nakon 100 godina razvoja, tako da jeste malo nefer poređenje 🙂Za 7-8 god druga ploca ce se vrteti, kad Solid State baterije postanu standard i kad omoguce znatno brze punjenje. Nova je tehnologija, treba biti realan. Koliko je automobilima sa SUS motorima trebalo razvoja da dostignu nivo na kom su sad.
Ma naravno, ali to je jedna od stvari koje se menja drastično - ranije ti je vožnja po gradu bila veći trošak, a o autoputu nisi razmišljao, a sad je pristup obrnut - po gradu za džabe, a na autoputu razmišljaš o dometu.Sa drugim EV?
Mislim da svi znaju da SUS, pogotovo dizel može više da pređe. Možeš i da sipaš kanister goriva i staviš u gepek pa pređeš još 1000km.
Nemoj pogrešno da me shvatiš, ali igrom slučaja sam jednom mesečno u Bugarskoj zbog posla... Mi smo, i dalje, Amerika za Bugarsku. Sirotinja, kartelizam na svakom koraku. Mi u Srbiji, za istu opremu i kompanije, imamo 4x veći promet, a i strane firme kojih ima i ovde i u Bugarskoj u Srbiji posluju znatno bolje.Naravno da nije broj punjača pokazatelj kakva je država, tuga smo i mi i Bugari. Ali ova izjava bez pokrića da smo mi za Bugarsku Nemačka zvuči kao da je došla iz centrale vladajuće stranke. Da ne politizujemo ovu temu, evo izvukao sam jedno poredjenje dostupnih podataka o parametrima koji odredjuju kvalitet života, analizu je je radio jedan plaćeni AI tool. Ipak ima nešto i u punjačima...
Istina 😂Novi i3 više može na bateriji nego mnogi SUS benzinci, čak i na autoputu. Nije EV tehnologija gora, nego mi nemamo para za premium 😉
Iz BG-a!?Ko nije vozio električni auto, bolje da ne teoretiše o lagodnosti i komforu punjenja na dužem putu. Ja do Užica nisam mogao da idem električnim, jer mape kažu da nema gde da se puni, već sam išao dizelom. Mogu tek da zamislim scenario gde od 1 ili 2 usputna punjača ne radi nijedan, ili su zauzeti pa mora da se čeka.
Ima na NIS-ovoj pumpi pre Čačka, retko kad vidim neki auto da se puni. Takođe na odmorištu Boljkovci, uvek je prazno mesto za punjenje (juče baš pogledao).Ne valjaju mape. Ima i na AP...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari