Šta je novo?

5G stigao u Srbiju! [nije tema za rezultate merenja brzine ni za Samsung]

• Začetnik teme Začetnik teme Echo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Tacno kaze Gemini kad potrazim pokrivenost 5G mrezom,za opstinu Topolu (jer zivim u jednom selu,koje pripada postini Topola)...inace Gemini navodi Yettel kao izvor informacija citirano "Kompanija Yettel u opštini Topola trenutno nema razvijenu 5G mrežu, pošto je u prvoj fazi širenja signal primarno usmeren na veće gradove, ključne saobraćajnice i turističke destinacije u Srbiji." "Na teritoriji opštine Topola, Yettel obezbeđuje stabilnu i razvijenu 4G i 4G+ mrežu, dok se širenje 5G signala na manje gradove i opštine očekuje postepeno u narednom periodu." 🙁

Covece batali sa ai slopom, primetices kad postave a i iskreno nije nista wau 5g meni je odgovarao stabilan 4.5g sa 150/90 nego nestabilan 300/10 100/8 itd, ovo je non standalone mreza kad bude standalone e tad ce biti pravi 5g

Kakav je brzina? Od kad ima 5G tamo? Vidim da je ovaj grad veličine kao moj, a kod nas još nema 5G-a, možda i mi dobijemo samo n7.
Ja tamo gde sam merio brzinu bio je oko 500 mbps, blizinu bazne stanice.
A1 oko 460 mb yettel stabilnih 4g 250, gledam antene na aquaparku, nigde ne vidim malu kockastu za 5g,vidim 2 od dva operatera one dugacke debele noveeee skoro menjane, trecu starnu iza bazena nmg da vidim, mada ne logicno da 2600 mhu dolazi negde dalje... U Covdinu ima jedna nova bazna stanica ali ne znam cija je crveno bela mts obicno tako farba e sad... Vidim da istok Srbije nesto rade kod nas na jugozapadu izgleda nista.... Jedno je sigurno stanje je bolje malo nego na svim mapama....

Nazad
Vrh Dno