Rešeno danas - stigao PA. Nakon pokretanja procesa, stvar preko Vibera preuzima specijalno odeljenje za rešavanje žalbi i dopisivanje kreće 🙂.Naručio ASUS ProArt PA278QV 27" poslali mi ASUS VY229 😀
Ja nista nisam dobio, ni pomena o vauceru niti jednog trenutka. 😀Da li ste po otvaranju racuna u AIK banci dobili neko obavestenje da vas ocekuje vaucer ili je samo stigao na mejl u roku od 10 dana?
Azurirano je City dostavlja sve ostalo Aks ce dostaviti jedan kabl 😆😆😆Pa da li je realno....
![]()
Prosle godine sam ja dobio vaucer od 10k uz otvaranje racuna ali sam zvao AIK korisnicku podrsku. Dodeljen mi je cini mi se kroz SMS poruku.Da li ste po otvaranju racuna u AIK banci dobili neko obavestenje da vas ocekuje vaucer ili je samo stigao na mejl u roku od 10 dana?
Evo i ja čekam od 25. i nigde nije spomenut taj vaučer. Znam da je rok 10 dana ali koliko sam skapirao ljudi ga obično dobiju kroz par dana pa sam se malo zapitao da li sam nešto loše uradio.Ja nista nisam dobio, ni pomena o vauceru niti jednog trenutka. 😀
Cak sam cimao Shoppster i samo su mi genericki odgovorili da provjeravaju ispunjenost uslova i to je to. Racun otvoren prije nekih 7 dana. A jurim neki popust koji je aktivan do sutra, tako da nista nece biti od toga, cini se.
Osim otvaranja računaStigao mi je vaučer upravo juče popodne, što je nekih 7-8 dana. Baš sam jutros posao u AIK temi. Šalje AIK direktno putem SMS poruke.
Kontam da će i tebi stići za 2-3 dana.
Doduše, ja sam aplicirao za Shoppster, možda će za Ananas biti malo drugačiji rokovi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari