Šta je novo?

Raiffeisen bank

+1
Raipay nije više što je nekad bio,
Još kad bi ovi naši iz NBS uspeli da uguraju i Dinu u G wallet uradili bi pos'o

Tokenizacija kartica za Dinu je svetlosnim godinama daleko, tako da je i obavezan 2fa za online plaćanja začudan pomak sa mrtve tačke. Pritom, kada je u pitanju kobrendiranje sa UnionPay, jedino Poštanska ih ima i iako je Halkbank zaključila takav ugovor, još uvek izdaje nacionalne. U prilog činjenici ide i što UPI je globalno podržan samo na ApplePay, ali Dina PŠ se (očekivano) ne može dodati, jer, što bi se cimali za implementaciju zbog jednog izdavaoca. („što bih se smrzavala kada tu je Španija“)
Zato je najbolje da se prebace na Google Wallet
Ovo je krajnje neophodno i zbog WearOS satova.

Meni i kod još 2 ljudi ne radi.

Aplikacija stvarno ne radi, u smislu pristupa/otključavanja (tu ide veza sa bankom preko interneta), ali već spremni tokeni su na telefonu i mogu se očitati, tj. plaćanja rade.

Da li neko ima iskustva sa Raiffeisen kreditnom karticom tj onom karticom za podelu plaćanja na rate? Ako je imate da li ima nekih skrivenih troškova? Da li je neko uspeo da je dobije za privatni račun a da je preduzetnik paušalac?

BTW RaiPay kod mene radi za plaćanje ali ne mogu da "otključam" što mi i nije bitno, važno da plaćanje radi.

Da li neko ima iskustva sa Raiffeisen kreditnom karticom tj onom karticom za podelu plaćanja na rate? Ako je imate da li ima nekih skrivenih troškova? Da li je neko uspeo da je dobije za privatni račun a da je preduzetnik paušalac?

BTW RaiPay kod mene radi za plaćanje ali ne mogu da "otključam" što mi i nije bitno, važno da plaćanje radi.
Nisu skriveni, ali su troškovi. Mislim da je "održavanje" kartice 270 din mesečno, a prilikom kupovine banka uzima dodatnih 5%, koji ne mogu preći 5000 din i obračunavaju se prilikom plaćanja prve rate

Nisu skriveni, ali su troškovi. Mislim da je "održavanje" kartice 270 din mesečno, a prilikom kupovine banka uzima dodatnih 5%, koji ne mogu preći 5000 din i obračunavaju se prilikom plaćanja prve rate
290 (230+40+20)

Nazad
Vrh Dno