#Ivan
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.01.2011
- Poena
- 345
Moja oprema
- Laptop
- Asus proart
- Mobilni telefon
- Samsung Fold 7
- Pristup internetu
- Optički internet
Izvod iz banke je validan dokaz o kupovini. Kopija racuna se ne moze izdati, jer nema vise duplikata. Na osnovu izvoda se moze naci prodaja tog dana i na poreskoj naci kopija racuna da se stampa na a4 papir. Kod mene u sistemu ima qr kod transakcije, pa ide odmah na poresku gde se moze preuzeti.
Radnja mora da prihvati reklamaciju na osnovu dokaza o kupovini. Nema potrebe da se cima sa podrskom. Ako bas zeli moze da trazi da mu posalju na mail sa poreske racun, da istampa i prilozi. Da ne ceka u radnji da li taj zna da nadje ilo da ceka nekoga ko zna to da uradi.
Ja sve racune fotkam i saljem na mail sa imenom proizvoda. Ne cuvam nista, svakako izbledi za par meseci. Stedim vreme i sebi i drugima, ako dodje do reklamacije.
Radnja mora da prihvati reklamaciju na osnovu dokaza o kupovini. Nema potrebe da se cima sa podrskom. Ako bas zeli moze da trazi da mu posalju na mail sa poreske racun, da istampa i prilozi. Da ne ceka u radnji da li taj zna da nadje ilo da ceka nekoga ko zna to da uradi.
Ja sve racune fotkam i saljem na mail sa imenom proizvoda. Ne cuvam nista, svakako izbledi za par meseci. Stedim vreme i sebi i drugima, ako dodje do reklamacije.