Šta je novo?

Banka Intesa

Meni radi normalno za sada... Ali nisam dodavao karticu posle izlaska nove app.
Inace jedina promena koju sam primetio je da mi tag sad pisti 2x kad prodejm naplatnu, obavestava me da na tagu imam malo preostalog kredita... A tag je ustvari postpaid...

Nisam ni ja dodavao karticu posle izlaska nove app, ali je i ona od pre tada prestala da radi kako treba.

Pa jesi li siguran da nije istekla ili da nisi dostigao limit? Ne postoji evidencija potrosenih sredstava sa virtuelne kartice...
Jel ti sitzu mailovi da ne mogu da ti naplate putarinu?

Siguran za sve 100%. Stizali mi mailovi da ne mogu da naplate putarinu na oba taga, jedan tag su mi i blokirali. Kreirao novu virtualnu, na obe platforme nece da prodju cak ni verifikaciju.

Defiitivno nisam imao taj problem. Ovih dana moram da menjam virtuelnu vezanu za tag, jer istice, pa cu obratiti paznju sta ce se desiti i javljam (ako ne zaboravim)

Meni ne radi, upravo sam dosao da vidim da li neko ima sličan problem... Izbacuje grešku pogrešan PIN...

Treba mi savet oko situacije sa Banca Intesom.

Dana 06.08.2026. otisao sam u ekspozituru sa namerom da ugasim tekuci racun. Imao sam dovoljno sredstava da izmirim sve obaveze i tom prilikom sam ugasio sve tri debitne kartice. Dobio sam dokumentaciju sa zahtevima za gasenje kartica.

Stavise, sluzbenica mi je rekla da nakon gasenja kartica i izmirenja svih obaveza necu imati dalje troskove odrzavanja, cak i ako racun ostane otvoren. Zbog toga sam smatrao da je sve zavrseno i da vise nemam nikakve obaveze prema Banci. I doslovno mi je rekla da je to to i da je racun zatvoren.

Sada sam video da mi je za septembar naplaceno 475 dinara odrzavanja racuna. A verovatno ce i za oktobar iako nemam nikakve uplate, isplate.

Planiram da odmah podnesem novi zahtev za gasenje racuna kako mi ne bi dalje naplacivali odrzavanje, ali bih istovremeno podneo i zvanican prigovor Banci i trazio povracaj tih 475 dinara iz principa, kao i da se racun eventualno zatvori sa datumom 06.08.2026.

Imam sacuvanu dokumentaciju o gasenju sve tri kartice.

Sta biste vi uradili na mom mestu? Da li ima smisla traziti retroaktivno gasenje racuna i povracaj naknade, s obzirom na to da sam tog dana izricito trazio gasenje racuna i da mi je sluzbenica rekla da nece biti daljih troskova?

Da li prvo da posaljem prigovor preko Intesa kontakt forme, ili da sve resavam licno u ekspozituri?

Ako je neko imao slicnu situaciju sa Intesom, znacilo bi mi da podeli iskustvo i da me uputi sta i kako. Ubedjuju me da ako nemam uplate nece biti odrzavanja, a uvek naplate, kao da izbegavaju i nece da mi zatvore racun.
Samo da javim da su mi uvazili prigovor i refundirace razliku.

Nazad
Vrh Dno