Šta je novo?

Windows 11

• Začetnik teme Začetnik teme Deleted member 46590
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sam praviš custom ISO, ništa nije skriveno. Nema brisanja fajlova kao sa NTlite, samo se pravi skripta za deinstalaciju featurea koji vam ne trebaju i podešavanje po želji. Podržava sve edicije 10 i 11

• Method 1 – Install Windows 11 26H2 using Windows Update
  • Method 2 – Install Windows 11 26H2 using Installation Assistant
  • Method 3 – Install Windows 11 26H2 using the ISO
  • Method 4 – Install Windows 11 26H2 using Media Creation Tool
  • Method 5 – Install Windows 11 26H2 using Rufus
Download the ISO if you want to:
  • Perform a clean install
  • Create installation media for another PC
  • Reinstall Windows without downloading everything again
  • Install Windows offline
  • Run Windows in a virtual machine
  • Keep a known-good copy of the current Windows release
DOWNLOAD Windows 11 Consumer Editions 26H2
Build - 26300.9457 (September 2026);

English x64 ISO
Serbian-Latin x64 ISO

Poslednja izmena:
To sa "potrošnjom" memorije prežvakano milion puta i još od sedmice nema veze s vezom.

sve ce da rade, sistem sebi 16 puta da krse, sakate windows, robuju mesecima na linuksu pre nego sto shvate koliko je sra*e... sem da kupe sebi malo vise rama...

@dean87 - mislim da ne mozes da se prebacujes na taj nacin jer LTSC ne prima feature upgrade-ove, bar ne dok se ne ispostave kao rock solid, jer LTSC windows se uglavnom koristi za sisteme gde je stabilnost najbitnija - pos kase, bankarski sistemi, korporativni i slicno.
Tako da, nacekaces se u najboljem slucaju.

sve ce da rade, sistem sebi 16 puta da krse, sakate windows, robuju mesecima na linuksu pre nego sto shvate koliko je sra*e... sem da kupe sebi malo vise rama...

@dean87 - mislim da ne mozes da se prebacujes na taj nacin jer LTSC ne prima feature upgrade-ove, bar ne dok se ne ispostave kao rock solid, jer LTSC windows se uglavnom koristi za sisteme gde je stabilnost najbitnija - pos kase, bankarski sistemi, korporativni i slicno.
Tako da, nacekaces se u najboljem slucaju.
Možda je i bolje tako, ispeglaju greške do tada.

E svašta. I meni ponudio upgrade na 26H2. Sačekaću ipak mjesec dana prije nego pokrenem upgrade. Što je sigurnije sigurnije je. 😀

Isto ti se hvata, već imaš sve što je u 26H2 samo treba aktivacija.

Isto ti se hvata, već imaš sve što je u 26H2 samo treba aktivacija.

ne hvata se isto jer nove funkcije nisu aktivne i problemi istih ne mogu da izađu na vidjelo. Ipak će se sačekati "aktiviranje" 26H2.

Moze li kako da se vrati izgled ovog "start-a" ? Drugaciji mi je, pre su bile slicice uz tekst pretraga, sada ih nema

Prilozi

• Screenshot 2026-10-02 143727.webp
    Screenshot 2026-10-02 143727.webp
    29.6 KB · Pregleda: 76
Start settings>View Grid ?

Ups, sorry, nije to, nisam ja lepo napisao, jer sam mislio na ovaj Search bar, pretraga, cim je kliknem bude mi tako a na laptopu mi je taj spisak i slicice sa strane.

IZgleda da je do verzije Builda, na laptopu mi je 26300.9550 a ovde na PC 26300.8547

Poslednja izmena:
Na ovo sam mislio

Prilozi

• Screenshot 2026-10-02 193951.webp
    Screenshot 2026-10-02 193951.webp
    87 KB · Pregleda: 41
Neznam otkud ti Recent tamo sa leve strane.

Ma ne znam ni sam, al nervira me kad je kao na prvoj slici, navika, sta znam. bilo i azuriranje, Build je isti kao na laptopu gde mi je takav Search al nista, i dalje isto.

Nazad
Vrh Dno