Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

A ima varijanta da se radi tethering sa telefona na ruter putem USB porta
Naravno treba ruter da ima USB port i tu softversku podršku dok se u meniju telefona lako aktivira prenos podataka putem usb-a

Skoro svaka služba za zadržavanje korisnika, pozove korisnika kada KORISNIK PODNESE ZAHTEV ZA PRELAZAK U DRUGU MREŽU,... E sada odluka je na Vama da li želite ostati na mt:s-u ili želite preći u A1 SRB mrežu,...

70% popusta 5ica S
60% popusta 5ica M
50% popusta 5ica L
50% popusta 5ica XL

POPUSTI VAŽE SVIH 24 MESECA*, kada Vas mt:s pozove da Vas pokušava zadržati kod njih ( u trenutnoj mreži ),... Ako Vam je ponuda A1 SRB mreže bolja i povoljnija, onda pređite tamo,.. Ako Vam je mt:s ponuda bolja od A1 SRB mreže nakon što Vas mt:s pozove, onda ćete ostati u mt:s-u.

Odluka je na Vama.
Da li to vazi i ako se pokusa prenos u yettel ili samo u A1?

ne, mora sacekati onda 2 meseca kad si u mts pa podnesi u a1 ili yettel tad ce, mozes i da trazis agenta za 50% u mts sada

Majci ističe box4 za 5 dana, i pošto sam joj već rešio pitanje televizije i neta, ostaje samo telefon (hoće da zadrži broj naravno). Sad je pitanje šta tačno raditi, pretpostavljam prvo otići u mts i zatražiti raskid kompletne usluge, ali da naglasi da broj ostane na prepaid? Pa da onda ode u A1 i zatraži prenos broja? Da li je neko imao ovakvu situaciju? U suštini telefon može da ostane na MTS, samo da izvuče popust, to je poenta.

Imao ja tu situaciju pre tačno godinu dana. Raskinuo sve u MTS zadnjeg dana oktobra, doduše tad nije bio otkazni rok mesec dana kao sad i rekao da mi postpejd broj ostane dan dva van UO i odmah otišao u A1 i podneo formalni zahtev za prelazak na njihov pripejd i odmah zvali da ostanem u MTS za nekih valjda 60% na Omorika S što prihvatio, otac koristi taj broj. Sve dobro odrađeno, taj prvi račun za postpejd liniju došao nešto malo uvećan za taj jedan što je broj bio van UO i to je to.

Nazad
Vrh Dno