Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

A ima varijanta da se radi tethering sa telefona na ruter putem USB porta
Naravno treba ruter da ima USB port i tu softversku podršku dok se u meniju telefona lako aktivira prenos podataka putem usb-a

Skoro svaka služba za zadržavanje korisnika, pozove korisnika kada KORISNIK PODNESE ZAHTEV ZA PRELAZAK U DRUGU MREŽU,... E sada odluka je na Vama da li želite ostati na mt:s-u ili želite preći u A1 SRB mrežu,...

70% popusta 5ica S
60% popusta 5ica M
50% popusta 5ica L
50% popusta 5ica XL

POPUSTI VAŽE SVIH 24 MESECA*, kada Vas mt:s pozove da Vas pokušava zadržati kod njih ( u trenutnoj mreži ),... Ako Vam je ponuda A1 SRB mreže bolja i povoljnija, onda pređite tamo,.. Ako Vam je mt:s ponuda bolja od A1 SRB mreže nakon što Vas mt:s pozove, onda ćete ostati u mt:s-u.

Odluka je na Vama.
Da li to vazi i ako se pokusa prenos u yettel ili samo u A1?

ne, mora sacekati onda 2 meseca kad si u mts pa podnesi u a1 ili yettel tad ce, mozes i da trazis agenta za 50% u mts sada

Majci ističe box4 za 5 dana, i pošto sam joj već rešio pitanje televizije i neta, ostaje samo telefon (hoće da zadrži broj naravno). Sad je pitanje šta tačno raditi, pretpostavljam prvo otići u mts i zatražiti raskid kompletne usluge, ali da naglasi da broj ostane na prepaid? Pa da onda ode u A1 i zatraži prenos broja? Da li je neko imao ovakvu situaciju? U suštini telefon može da ostane na MTS, samo da izvuče popust, to je poenta.

Imao ja tu situaciju pre tačno godinu dana. Raskinuo sve u MTS zadnjeg dana oktobra, doduše tad nije bio otkazni rok mesec dana kao sad i rekao da mi postpejd broj ostane dan dva van UO i odmah otišao u A1 i podneo formalni zahtev za prelazak na njihov pripejd i odmah zvali da ostanem u MTS za nekih valjda 60% na Omorika S što prihvatio, otac koristi taj broj. Sve dobro odrađeno, taj prvi račun za postpejd liniju došao nešto malo uvećan za taj jedan što je broj bio van UO i to je to.

ne, mora sacekati onda 2 meseca kad si u mts pa podnesi u a1 ili yettel tad ce, mozes i da trazis agenta za 50% u mts sada
Da li to znači da ugovor (ili broj) mora biti na nekome minimum 2 meseca da bih probao prenos u a1? Ćale je vlasnik ugovora za moj broj koji imam preko 10 godina i mnogo bi nam bilo zgodnije da to prebacimo na mene. Kad sam zvao kol centar rekli su da ne može dok god traje trenutna UO (kraj oktobra). Bilo bi potaman ako možemo početkom novembra da prebacimo broj na mene i da ja odmah podnesem zahtev za prenos u a1.

Danas su me zvali, dobio sam prvih 6 meseci XL za 500 dinara, drugih 18 meseci za 2500 dinara. Iako smo se dogovorili da ostanem na L, poslali su mi ugovor za XL, pa me je mrzelo da se nadgornjavam sa njima opet, pa sam potpisao. Ali da znate da se pazite, u pozivu sam rekao da hocu da zadrzim isti paket koji sam imao, a poslali mi ugovor za XL, meni ne smeta, ali druge mogu da nameste ako ne citaju lepo.😀
Do sada sam placao za L 2500 i nesto malo vise, tako da nisam na gubitku, a imam vecu tarifu iako mi ne treba. Mahom mi treba ovaj paket zbog move tva koji koristim na jednom uredjaju.

Da li to znači da ugovor (ili broj) mora biti na nekome minimum 2 meseca da bih probao prenos u a1? Ćale je vlasnik ugovora za moj broj koji imam preko 10 godina i mnogo bi nam bilo zgodnije da to prebacimo na mene. Kad sam zvao kol centar rekli su da ne može dok god traje trenutna UO (kraj oktobra). Bilo bi potaman ako možemo početkom novembra da prebacimo broj na mene i da ja odmah podnesem zahtev za prenos u a1.
moze se prebaciti na tebe uvek nego malo seru, broj mora biti u MREZI ne na prepaid postpaid znaci mozes da radis sta hoces sa brojem dok god je 60 dana kod jednog operatera ili duze mozes da ga preneses, ali da svakako moras sacekati kraj UO da bi podneo zahtev u a1, svrati u poslovnicu sa ocem oboje date licne karte i to je to u principu, ali pazi mislim da su cak dodali naknadu za prenos "Istovremeno, od 1. septembra menja se i cena usluge ustupanja ugovora u mobilnoj telefoniji. Ova usluga će se ubuduće naplaćivati 1.020 dinara." iskopah sa telesrbija.

moze se prebaciti na tebe uvek nego malo seru, broj mora biti u MREZI ne na prepaid postpaid znaci mozes da radis sta hoces sa brojem dok god je 60 dana kod jednog operatera ili duze mozes da ga preneses, ali da svakako moras sacekati kraj UO da bi podneo zahtev u a1, svrati u poslovnicu sa ocem oboje date licne karte i to je to u principu, ali pazi mislim da su cak dodali naknadu za prenos "Istovremeno, od 1. septembra menja se i cena usluge ustupanja ugovora u mobilnoj telefoniji. Ova usluga će se ubuduće naplaćivati 1.020 dinara." iskopah sa telesrbija.
Naplaćuju ako je broj na nekoj tarifi, ali ako je pripeid onda ne naplaćuju ništa.

• Like
Reagovanja: fiy
Drustvo, mozda je vec neko pitao, ali previse ima stranica.

Koristim 064 broj od 2006. godine i uvek sam bio na pripejdu. Sada mi zapala za oko 5icaM tarifa, pa posto vidim da svi dobijate popuste kada produzujete ili hocete da raskinete ugovore, pa vam onda nude popust, da li bih ja mogao da dobijem manju mesecnu pretplatu kao nov korisnik?
Nekoliko puta za sve ove godine zvali su me njihovi agenti, ali nikada nisam hteo da se obavezujem (sve do sada 😀 )
Cisto da napisem, mozda ce nekome trebati. Dobio sam 50% popusta na 5ica L tarifu. Ja zadovoljan, verovatno sam mogao da idem i na M, ali ajde, jedna pljeskavica manje na mesecnom nivou moze da se prezali 🤣

Nazad
Vrh Dno