Šta je novo?

Fujitsu klima uređaji

• Začetnik teme Začetnik teme Ddee
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
To je iz fabrickog manual-a.
AI bolje ne pitaj nista u vezi klima. Pre neki dan mi je trebao info za novu Perferu 35 za airflow i db u svakoj brzini. Otvorim gpt, drugi tab Gemini, treci onaj Guglov.
Isto pitanje postavim ( pastujem ) sva tri razlicit info, i najjace, sva tri pogresno. Nateralo me da trazim i skinem fabricki manual pa sam tako video da sva tri grese.
Vuku podatke mozda od starije Perfere ( nisam poredio ) ili ko zna od kog modela, mislim eto, samo jedan primer.

Evo ti za kmcc citav manual, trebace jos nekome mozda

Prilozi

Poslednja izmena:
Prvo i uspesno pranje KHCA 🤗 akinuta mrezica metalna kod turbine! I gornju plastiku na izmenjivacu takodje 😅
Ja se nisam usudio da je bataljujem.
Gree GTech sam smasio kako i vrlo brzo batalim operem i vratim.
Ovu jos nisam🫣

Ova uj slicna kao KGCG kod mene. Samo sto ja moju nisam jos dirao, na oko ovako "cisto" deluje
31145.webp
31144.webp
31147.webp

Celu zimu nije gasena, leto 10x da je upaljena...
Turbina je pocela da lepi prasinu...videcu, ako imam vreme, posto je i ove zime verv ne gasim.
Inace ova mrezica uzas, nisam se setio da je skinem dok je bila dole

Metalnu mrežicu nemoj ni da vraćaš, to samo smeta. Sem ako imaš radoznalu decu koja vuku merdevine po kući da dohvate sve što vide
Ma di cu vracati cak i lepse izgpeda klima...a i tu je bilo prasine i realno prpereka je pri samom izduvu...

Ova uj slicna kao KGCG kod mene. Samo sto ja moju nisam jos dirao, na oko ovako "cisto" deluje
Pogledajte prilog 555179
Pogledajte prilog 555178
Pogledajte prilog 555180

Celu zimu nije gasena, leto 10x da je upaljena...
Turbina je pocela da lepi prasinu...videcu, ako imam vreme, posto je i ove zime verv ne gasim.
Inace ova mrezica uzas, nisam se setio da je skinem dok je bila dole
Sta znam...ja iskreno to smatram kao ciscenje odzaka pred grejnu sezonu...pre sam lozio tako da sam svake godine cistio odzak...tako cu i klime 😅

Nazad
Vrh Dno