Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi 2026

La Chiesa(1989)

Ovo mu dođe kao neki italijanski art slešer horor, međutim meni je bio onako meh... Produkcijski i glumački je odličan, ali plot nema smisla, scene kao da su preskakane, nešto se desi u jednoj sceni već u sledećoj akteri se ponašaju kao da se ništa nije desilo... dijalozi dosta mlaki. Može se pogledati ako volite italijanske giallo filmove, a može se i preskočiti...

Prosle dine dobili smo Predatora dizni princezu, a ove RE komediju.
Totalno nije los film, ima tu horora i kripi elemanata. Jeste malo preterano sa sprdnjom i imbecilnim dijalozima ali nista strasno.
I deluje kao da gledas igru sa sve cuvenim "otkljucavam vrata tako sto upucam katanac".
RE igre nisam igrao posle prve 2 jer je prica otisla u vrtacu mentalnog raskola.

А `ел ће сада јопен да сниме све делове притајеног зла, само овај пут без вољене нам и Миле Јововић? 🤔

Tesko, iako dobro stoji s blagajnama i verovatno ce da zaradi koliko i sve Miline katastrofe zbirno.
Realnije je da dobijemo RE igru u ovom fazonu.
Cregger vec radi na nekom SF filmu koji smrducka na Dead Space.

Pogledajte prilog m2-res_854p.mp4

Hellraiser(1987)

Zvučaće malo bezveze, ali prvi put gledam ovo. Ne sećam se ustvari da sam gledao bilo koji film od Barker-a, tako da eto ovo je prvi. Volim kada horor film ima originalnu ideju, ovo je upravo takav film, čak ni gluma nije loša. Dobar je film sve u svemu. Sad jedno pitanje,da li vredi gledati ostale nastavke Hellraiser-a? Vidim da dvojka ima 6.4 na IMDB a ostali manje ocene.

Tesko, iako dobro stoji s blagajnama i verovatno ce da zaradi koliko i sve Miline katastrofe zbirno.
Realnije je da dobijemo RE igru u ovom fazonu.
Cregger vec radi na nekom SF filmu koji smrducka na Dead Space.

Pogledajte prilog 554738
Mogla bi da bude odlična igra. Savet da odigraš SH2 može jako dobro da ti legne. Priča je za 10 koplja iznad RE zombizma.

Hellraiser(1987)

Zvučaće malo bezveze, ali prvi put gledam ovo. Ne sećam se ustvari da sam gledao bilo koji film od Barker-a, tako da eto ovo je prvi. Volim kada horor film ima originalnu ideju, ovo je upravo takav film, čak ni gluma nije loša. Dobar je film sve u svemu. Sad jedno pitanje,da li vredi gledati ostale nastavke Hellraiser-a? Vidim da dvojka ima 6.4 na IMDB a ostali manje ocene.
Davno sam ih gledao kao klinac ali kec je ono najdobro u sećanju. Tada mislim kada sam gledao da ih je bilo 3 ili 4 i od tih filmova 1 je dobar ovo ostalo tanje. Pre par god sam odgledao i ovaj što je sniman na Belom Dvoru i po BG i meni je skroz ok ali generalno je ispljuvan.

Heart of the Beast 6.5/10

Како брате мои филм без патетике и претеривања?! Буквално вришти од Америчке патетике и претеривања у преживљавању немогућег?! 😀

Углавном, госпођа и ја оставили малецку код бабе и деде и одморили се лепо уз ову лимунадицу. Вреди погледати, препорука иако заиста вришти на моменте од горе поменутог.

Hellraiser(1987)

Gledao 1,2 i to je bilo ok,probao 3 to je vec bilo bezveze i odustao sam na kraju.

Archive(2020)

Kako mi je dobro legao film, ovo nešto na foru Ex Machine, meni prošao ispod radara... Kraj je mind blowing, bukvalno ne znam dal me rastužio ili iznervirao jer sam očekivao nešto drugo. Koga rade filmovi na temu AI neka baci pogled, neće se pokajati.
Odgledah upravo, nije los, sam kraj je bas dobar tvist.

The End of Oak Street

Nerealno glup film, dobar deo odgledao na premotavanje. Toliko je jadan da sam odradio search i lajkovao svaki komentar koji ga je napljuvao, a bukvalno je svaki napljuvao od ovih koje sam nasao 😂

Kontam da Anne i Ewan pojma nisu imali koliki ce krs od filma biti inace ne bi blatili svoje karijere ovim smecem.

Inace, par momenata pred kraj filma, toliko providni, da nema dalje. Bukvalno sam u ne znam koliko scena unapred provalio sta ce se desiti, da sam u jednom momentu poceo da se smejem koliko je glupo.

Sve u svemu, slobodno preskociti.

Ni jednu jedinu lepu reč nisam čuo o ovom filmu i onda je moje čuđenje još veće kada vidim ocenu od 6,3 na IMDB.

I meni je čudno, jer mi se često poklopi ocena ili je bar dovoljno priblizna, a ovde je baš razlika.

Osnovna premisa filma je ok, ali izvedba katastrofa.

Šteluju glasove botovi dok je film aktuelan posle kad završi bioskopske dane padne ocena često.

Poslednja izmena:
Hellraiser(1987)

https://www.imdb.com/title/tt0095294/?ref_=fn_t_1
Ovaj jos valja. Cak mi je i licno bolji.

Lars and the Real Girl(2007

Mislio sam da je ovo komedija, kako sam se zaebo... Odvratnog li filma, čitam user review's na IMDB kažu "dirljivo, emotivno, simpatično", izvinjavam se ali meni je ovo bilo odvratno u najmanju ruku.

Primetio sam da ljudi u ovoj temi porede glumacko umece i talenat glumaca a zaboravljaju da je za skoro svaki film najbitniji kasting. Harison Ford nije najbolji glumac ali njegovi najpoznatiji filmovi ne bi postali toliko popularni da je neki njegov talentovaniji kolega glumio u njima. Gomilu filmova volimo cesto da gledamo i ostali su nam u lepom secanju iako znamo da u njima nisu glumili najbolji ili najpopularniji glumci.

Green Butchers

Rani radovi Mads Mikelsena a u filmu izgleda kao Elon Musk pre nego se obogatio🤣

Mnogo volim ove danske, pomalo bizarne, i crno humorne komedije i filmove generalno🤣

Ima nešto u njima što nema u drugim kinematografijama. Osim možda u našoj tamo iz 70-80tih godina.

7/10

Nazad
Vrh Dno